Η Λάνα Ντελ Ρέι προσπάθησε να κάνει μάγια στον Ντόναλντ Τραμπ

Η Λάνα Ντελ Ρει πιστεύει στα vibes και στις σκέψεις.

lana_del_rei

Η Λάνα Ντελ Ρέι παραδέχτηκε σε συνέντευξη στο «NME», την Παρασκευή που μας πέρασε ότι προσπάθησε να κάνει μάγια στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ , δηλώνοντας περήφανη για αυτή τη στάση της.

«Ναι, το έκανα. Γιατί όχι;» δήλωσε, αφοπλιστικά, στο «NME».

Ήδη, τον περασμένο Φεβρουάριο, η 32χρονη Νεοϋορκέζα τραγουδίστρια έγινε πρώτη είδηση όταν συμμετείχε σε μια μεγάλη ομάδα στην κοινότητα των «μάγων» που θα έκαναν ένα «μαζικό ξόρκι για να φέρουν σε αδιέξοδο τον Τραμπ». Ο Μάικλ Χιουζ, επικεφαλής μιας ομάδας στο Facebook η οποία είχε ηγηθεί της προσπάθειας, εξήγησε στο «Page Six» ότι «δεν πρόκειται για τύπους που χρησιμοποιούν μια κούκλα βουντού ή που λένε ένα ξόρκι για να κάνουν κακό. Η πρόθεση είναι να φέρουμε σε αδιέξοδο τον Τραμπ και τους ανθρώπους που του κάνουν πλάτες, τους ανθρώπους του κύκλου του.»

Η ίδια η Ντελ Ρέι, στη συνέντευξή της στο «NME», δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για το ξόρκι αλλά εξήγησε το πώς τα πιστεύω μας, η στάση που κρατάμε, μπορούν να εμπνεύσουν αλλαγή.

«Είμαι της ίδιας άποψης με τη Γιόκο (Όνο) και τον Τζον (Λένον) ότι υπάρχει δύναμη στους κραδασμούς, στα vibes, μιας σκέψης» είπε.

«Οι σκέψεις σας είναι πολύ ισχυρά πράγματα, και γίνονται λέξεις, κι οι λέξεις γίνονται πράξεις, κι οι πράξεις οδηγούν σε φυσικές αλλαγές» συμπλήρωσε.

Εξομολογήθηκε ότι πραγματικά πιστεύει πως «οι λέξεις είναι μια από τις τελευταίες μορφές μαγείας και, κατά βάθος, είμαι λίγο αποκρυφιστής. Κι έχω δει πώς αισθάνομαι σχετικά με το να αλλάξω τις ζωές αυτών των ανθρώπων και, επίσης, έχω βρεθεί και στην άλλη πλευρά αυτού – στην άλλη πλευρά των καλών ευχών και στην άλλη πλευρά των κακών ευχών. Κι έχω συνειδητοποιήσει το πόσο δυνατός πρέπει να είσαι. Πιο μεγάλος απ’ όλο αυτό, πιο μεγάλος ακόμη κι από τα δικά σου vibes».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ