Λυμπερόπουλος: Kανιβαλισμός της αγοράς ταξί από τον Γεωργιάδη

«Δεν θα επιτρέψουμε τον κοινωνικό διχασμό προς όφελος της καρτελοποίησης και συγγενών αντεθνικών συμφερόντων»

«Kανιβαλισμός της αγοράς ταξί και πολιτικές παρεμβάσεις από τον Γεωργιάδη»

Για «κανιβαλισμό της αγοράς ταξί και πολιτικές παρεμβάσεις» κατηγορεί τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη ο Θύμιος Λυμπερόπουλος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων (ΠΟΕΙΑΤΑ). Αφορμή τα όσα υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφορικά με την τaxibeat, και τους ταξιτζήδες.

Ο κ. Λυμπερόπουλος κάνει λόγο μεταξύ άλλων, για «προσβολές του κ. Γεωργιάδη κατά του κλάδου των ταξί και του ιδίου προσωπικά» , ενώ καταλήγει τονίζοντας ότι «στέλνει δυνατό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Δεν θα επιτρέψουμε, λέει, τον κοινωνικό διχασμό προς όφελος της καρτελοποίησης και συγγενών αντεθνικών συμφερόντων. Οι Έλληνες επαγγελματίες που ζουν με τιμιότητα από την αγορά της αυτοκίνησης είναι εκατοντάδες χιλιάδες μαζί με τις οικογένειές τους. Θα απαντούμε στη λάσπη και την παραπληροφόρηση. Θα λειτουργούμε με γνώμονα την κοινωνική συνοχή και τους νόμους του κράτους. Είμαστε πολλοί και είναι λίγοι!».

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος δεν εκφράζει την πλειοψηφία των ταξιτζήδων

Να σημειώσουμε πως ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε τονίσει πως «η ΝΔ έχει κρατήσει μια εξαιρετικά ισορροπημένη στάση» και προσθέτει ότι «ο κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος δεν εκφράζει την πλειοψηφία των ταξιτζήδων».

«Είμαστε υπέρ των οδηγών ταξί και όχι εναντίον τους»

Οπως τονίζει, οι οδηγοί ταξί, οι οποίοι είναι σκληρά εργαζόμενοι και καταλαβαίνουν ότι και οι ίδιοι έχουν να κερδίσουν από το διαδίκτυο ως μέσο προώθησης των υπηρεσιών τους, είναι εξοργισμένοι με την προσπάθεια του κ. Λυμπερόπουλου σε συνεργασία με τον κ. Σπίρτζη να κλείσουν ξανά το επάγγελμα στις νέες τεχνολογίες. Άρα, είμαστε υπέρ των οδηγών ταξί και όχι εναντίον τους. Η Ν.Δ. έχει κρατήσει μια εξαιρετικά ισορροπημένη στάση. Άλλο είναι η Uber που δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό και άλλο πλατφόρμες όπως η Taxibeat, που το μόνο που κάνει είναι τη διαμεσολάβηση για να βρει δουλειά σε οδηγούς ταξί. Τους σεβόμαστε και αναγνωρίζουμε τον κόπο τους.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ