Σχετικά με το Mikromeseos

Ο Mikromeseos.gr είναι ένα Ενημερωτικό – Ειδησεογραφικό Portal και παράλληλα αποτελεί έναν Εξειδικευμένο Εργασιακό Σύμβουλο. Πρόκειται για τον καλύτερο πάροχο έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του πολίτη και ταυτόχρονα τον χρησιμότερο επαγγελματικό συνεργάτη για τον επιχειρηματία, τον ελεύθερο επαγγελματία, τον βιοτέχνη, τον έμπορο, τον μεταφορέα, τον αγρότη, τον γιατρό, τον δικηγόρο, τον μηχανικό, τον λογιστή, τον ιδιωτικό υπάλληλο.

Στις στήλες του Mikromeseos.gr παρουσιάζονται όλες οι εξελίξεις της ελληνικής και διεθνούς επικαιρότητας. Ειδήσεις για την πολιτική και την οικονομία, ειδήσεις για την εργασία και το ανθρώπινο δυναμικό. Όλα τα νέα δεδομένα για την ασφάλιση, την επιχειρηματικότητα, τις start-up και τις χρηματοδοτήσεις βρίσκονται εδώ.

Ο Mikromeseos.gr προβάλλει τη σπουδαιότητα της καινοτομίας και της ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία. Στηρίζει τη σημασία του αγροτικού τομέα και της πρωτογενούς παραγωγής και της μεταποίησης.

Αποτελεί το πιο χρήσιμο εργαλείο για τον επιχειρηματία, τον ελεύθερο επαγγελματία, τον επιστήμονα, τον αγρότη, τον αυτοαπασχολούμενο, τον μισθωτό. Αποτελεί το απόλυτο πασπαρτού που ξεκλειδώνει όλες τις συναλλαγές των πολιτών με τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Ο Mikromeseos.gr διευκολύνει τη ζωή του απλού πολίτη, του άνεργου, του μαθητή και του συνταξιούχου. Πέραν από την ενημέρωση για την επικαιρότητα, παρέχει και χρήσιμη πληροφόρηση για τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των πολιτών στις συναλλαγές τους με τις δημόσιες υπηρεσίες.

Ο Mikromeseos.gr αποτελεί τη μοναδική βάση δεδομένων που περιλαμβάνει όλες τις διαδικασίες, όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όλα τα απαραίτητα εργαλεία και όπλα προκειμένου να νικηθεί το «τέρας» της γραφειοκρατίας.

Ο Mikromeseos.gr παρέχει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες και γνώσεις για τις πιο συμφέρουσες ευκαιρίες επαγγελματικής εκπαίδευσης, κατάρτισης και απασχόλησης. Για την εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία.

Προσφέρει εμπεριστατωμένη ενημέρωση για τις πλέον συμφέρουσες δυνατότητες επιδότησης, χρηματοδότησης και ευρέσεως ανθρωπίνου δυναμικού.

Ο Mikromeseos.gr αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο επιχειρηματικό σύμβουλο για τα αναπτυξιακά προγράμματα και την υπαγωγή ιδιωτικών και δημοσίων φορέων στα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Στο Mikromeseos.gr η γνώμη σας έχει βαρύνουσα σημασία. Ο Mikromeseos.gr αποτελεί ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με την κοινωνία, παρέχοντας ελεύθερο βήμα στους χρήστες του Διαδικτύου, δημιουργώντας μια ενεργή διαδικτυακή κοινωνία πολιτών.

Οι δικές σας ιστορίες γραφειοκρατικής τρέλας, οι καταγγελίες σας, οι προσωπικές σας απόψεις και τα σχόλιά σας για τα καυτά ζητήματα της επικαιρότητας έρχονται, χωρίς λογοκρισία, επιτέλους στην επιφάνεια.

Οι απόψεις σας φτάνουν με τη βοήθεια του Mikromeseos.gr στους συμπολίτες σας, διαχέονται στον επαγγελματικό σας τομέα και στο αγοραστικό σας κοινό. Μέσω του Mikromeseos.gr η φωνή σας φτάνει μέχρι τ’ αυτιά των κυβερνώντων.

Πλέον, όλοι μας έχουμε τη δύναμη να μιλήσουμε για τα κακώς κείμενα της καθημερινότητας και να ακουστούμε.

Ο Mikromeseseos.gr αναλαμβάνει να δημοσιεύσει τις ανησυχίες σας και τους προβληματισμούς σας.

Μοναδικός σκοπός του Mikromeseos.gr η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, μακριά από συμφέροντα και κέντρα εξουσίας.

Όραμα του Mikromeseos.gr αποτελεί ο καθημερινός έλεγχος της εξουσίας.

Η ακάματη προσφορά για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, για τον εξορθολογισμό της ελληνικής πολιτικής, για τη διευκόλυνση της ζωής των πολιτών.

Για τη βελτίωση της ελληνικής κοινωνίας και πραγματικότητας, εν γένει.

Η ομάδα του Μikromeseos.gr, δεσμεύεται να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του πολίτη και να συνθέτει ένα σύμμαχο στις καθημερινές του ανάγκες!