Θεοδωράκης: Για τις πυρκαγιές φταίνε οι αεριτζήδες της πολιτικής

«Να πουν ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό αν αν αδυνατούν να περιφρουρήσουν τη χώρα μας»

Θεοδωράκης: Το Κέντρο να γίνει ξανά πρωταγωνιστής

«Είναι φανερό πως δεν υπήρχε κανένα σχέδιο από την κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές φέτος στη χώρα μας», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης,  αναφορικά με τις πυρκαγιές που κατακαίνε επί τέσσερις μέρες τη Ζάκυνθο.

Σταύρος Θεοδωράκης: Η ευθύνη για αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στη χώρα μας βαραίνει τους αεριτζήδες της πολιτικής

«Τα δάση είναι διαχρονική μας αξία, είναι αυτό που παραδίδουμε στα παιδιά μας και πρέπει να έχουμε πάντα ένα εθνικό σχέδιο προστασίας» σημείωσε. «Η ευθύνη για αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στη χώρα μας βαραίνει τους αεριτζήδες της πολιτικής, που δεν κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Stigma fm της Ζακύνθου.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης χαρακτήρισε ανοησίες τα περί συνωμοσιών που κρύβονται πίσω από τις πυρκαγιές που κατέκαψαν για πολλοστή φορά τα δάση της χώρας και τόνισε πως ακόμα υπάρχουν κάποιοι που κάνουν κόλπα με τα δάση -είτε για οικονομικά οφέλη, είτε για τα βοσκοτόπια, είτε για να οικοδομήσουν εκτάσεις- αλλά αυτό δεν απαλλάσσει την κυβέρνηση από τις ευθύνες της.

«Να πουν ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό αν αν αδυνατούν να περιφρουρήσουν τη χώρα μας»

«Είμαστε μια ανοχύρωτη χώρα»; αναρωτήθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού και κάλεσε τους τοπικούς βουλευτές, τους υπουργούς της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να πουν ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό, αν αδυνατούν να περιφρουρήσουν τη χώρα μας και ο καθένας μπορεί να βάζει φωτιές.

«Οι χειρότεροι ανθέλληνες, πολλές φορές, είμαστε εμείς» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, «γιατί δεν κάνουμε αυτό

     

    Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

    Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

     

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
    Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ