Ένωση Κεντρώων: Ο Τσίπρας συνεχίζει τις περιοδείες εντυπωσιασμού

«Από την άλλη πλευρά, ο κ. Μητσοτάκης, υπόσχεται μειώσεις φόρων, επενδύσεις και αναπτυξιακό οργασμό»

«Να πάρει πίσω το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου ο Τσίπρας»

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει τις περιοδείες εντυπωσιασμού με επισκέψεις σε ιδιωτικά εργοστάσια, από τα ελάχιστα που έχει η χώρα, τονίζοντας την ανάγκη νέων επενδύσεων», επισημαίνει η Ένωση Κεντρώων σε σχετική ανακοίνωσή της, χαρακτηρίζοντας ως ακόμα μία επίσκεψη εντυπωσιασμού τη σημερινή παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο εργοστάσιο της εταιρείας καλλυντικών Apivita.

Ένωση Κεντρώων: Πότε θυμήθηκαν τις επενδύσεις, αφού επί δυόμιση χρόνια τις κυνηγούν, τις καταδιώκουν

Ειδικότερα,όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην εταιρεία Apivita, «ο κ. Τσίπρας συνεχίζει τις περιοδείες εντυπωσιασμού με επισκέψεις σε ιδιωτικά εργοστάσια, από τα ελάχιστα που έχει η χώρα, τονίζοντας την ανάγκη νέων επενδύσεων. Πότε θυμήθηκαν τις επενδύσεις, αφού επί δυόμιση χρόνια τις κυνηγούν, τις καταδιώκουν και το μόνο που τους βολεύει είναι οι καθαρίστριες των υπουργείων, οι συμβασιούχοι και οι σχεδιαζόμενες νέες προσλήψεις στο δημόσιο», τονίζει, χαρακτηριστικά, η Ένωση Κεντρώων.

«Από την άλλη πλευρά, ο κ. Μητσοτάκης, υπόσχεται μειώσεις φόρων, επενδύσεις και αναπτυξιακό οργασμό»

Η Ένωση Κεντρώων σχολιάζει και τη στάση της ΝΔ, λέγοντας: «Από την άλλη πλευρά, ο κ. Μητσοτάκης, υπόσχεται μειώσεις φόρων, επενδύσεις και αναπτυξιακό οργασμό. Δυο ψεύτικοι κόσμοι, ο κόσμος της ιδεοληπτικής αριστεράς και ο κόσμος της κεφαλαιοκρατικής δεξιάς, δυο κόσμοι που πτωχεύσαν τη χώρα τώρα υπόσχονται να τη σώσουν».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ