«Σημαντικότερη εκπαιδευτική μεταρρύθμιση η μεγαλύτερη αυτονομία στα σχολεία»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Για τη γενιά, που μεγάλωσε στην κρίση, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου ν' αποκτήσει ισχυρά εφόδια για να προχωρήσει στη ζωή. Να μείνει στη χώρα μας και να την κάνει καλύτερη

«Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς σε όλη τη χώρα!»

«Γι’ αυτήν τη γενιά, που μεγάλωσε μέσα στην κρίση, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να αποκτήσει ισχυρά εφόδια για να προχωρήσει στη ζωή της. Να μείνει στη χώρα μας και να την κάνει καλύτερη» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, επισημαίνοντας πως «κάθε παιδί που ξεκινά σήμερα το σχολείο, είτε δίνει πανελλήνιες, είτε πάει πρώτη δημοτικού, έχει γεννηθεί από το 2000 και μετά».

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η σημαντικότερη μεταρρύθμιση που έχουμε ανάγκη στην εκπαίδευση είναι να δοθεί μεγαλύτερη αυτονομία στα σχολεία μας

Όπως τονίζει ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, με σχετική ανάρτησή του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, «η σημαντικότερη μεταρρύθμιση που έχουμε ανάγκη στην εκπαίδευση είναι να δοθεί μεγαλύτερη αυτονομία στα σχολεία μας».

«Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς σε όλη τη χώρα!»

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, αυτή «θα είναι μία βαθιά αλλαγή που θα απελευθερώσει δυνάμεις και τη δημιουργικότητα των εκπαιδευτικών μας, που είναι ο μεγαλύτερος πλούτος για τα σχολεία μας». «Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς σε όλη τη χώρα!», καταλήγει στην ανάρτησή του για την έναρξη της σχολικής χρονιάς ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε εδώ την πλήρη ανάρτηση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη:

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ