«Πολιτική αλλαγή για να φύγει η χώρα προς τα εμπρός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Χωρίς μια νέα κυβέρνηση ισχυρή κυβέρνηση η οικονομία θα συνεχίσει να σέρνεται

Μητσοτάκης: Προτεραιότητα όλων μας η επόμενη γενιά να έχει καλύτερο μέλλον

«Η πολιτική αλλαγή είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για μια γενναία φυγή της χώρας προς τα εμπρός», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια δείπνου στο πλαίσιο του “Thessaloniki Summit”, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΘ), στο συνεδριακό κέντρο”Ι. Βελλίδης” της ΔΕΘ.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πολύ φοβάμαι ότι η οικονομία θα συνεχίσει να σέρνεται

“Χωρίς μια νέα κυβέρνηση ισχυρή κυβέρνηση, με νωπή λαϊκή εντολή κι ξεκάθαρη εντολή να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα, πολύ φοβάμαι ότι η οικονομία θα συνεχίσει να σέρνεται”, σημείωσε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Στα λόγια θα είναι καθαρή έξοδος από τα μνημόνια, στην πράξη η χώρα θα συνεχίσει να βρίσκεται σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, «η καθυστέρηση στην υλοποίηση της επένδυσης του Ελληνικού γίνεται όχι ερήμην ενός τμήματος της κυβέρνησης», ενώ για την επένδυση της Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική σημείωσε ότι μέλη της κυβέρνησης έχουν ταχθεί κατά της εξορυκτικής δραστηριότητας.

Μείωση φορολογίας στις επιχειρήσεις και ΕΝΦΙΑ

Ο κ. Μητσοτάκης ανέλαβε τη δέσμευση για μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις και στον ΕΝΦΙΑ, αναφέροντας πως το όποιο πλεόνασμα δε θα κατευθυνθεί στην αύξηση των κρατικών δαπανών, αλλά κατ εξοχήν στη μείωση της φορολογίας.

«Τα φαινόμενα βίας στα πανεπιστήμια δεν πρόκειτα να γίνουν ανεκτά»

Όσον αφορά στα πανεπιστήμια, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως “φαινόμενα βίας δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά”, σημειώνοντας ότι ο νόμος για το άσυλο στα Πανεπιστήμια θα αλλάξει και πάλι ώστε να μπορεί να επεμβαίνει η Αστυνομία.

«Ο νόμος ισχύει για όλους. Το πανεπιστημιακό άσυλο είναι άσυλο ιδεών και ο καθένας να μην φοβάται να πει τη γνώμη του γιατί θα μπουν 20-30 να τον γιαουρτώσουν. Τραμπουκισμοί και τυραννίες μια μικρής μειοψηφίας δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά», κατέληξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ