«Καμίνης και Ανδρουλάκης κάνουν το καλύτερο δώρο στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ»

Σταύρος Θεοδωράκης: Αν η Αθήνα είναι σε αυτήν την κατάσταση με ένα Δήμαρχο που δουλεύει όλη μέρα σκεφτείτε αν δουλεύει τις μισές μέρες

Θεοδωράκης: Σύγκρουση με το σάπιο καθεστώς της αναξιοκρατίας

«Η αντίδραση του Νίκου (σ.σ. Ανδρουλάκη) και του Γιώργου (σ.σ. Καμίνη) είναι το καλύτερο δώρο στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, κ. Σταύρος θεοδωράκης, απαντώντας για τη συμφωνία του με την Φώφη Γεννηματά να μην ενοποιηθούν οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού.

Σταύρος θεοδωράκης: Την απόφαση την πήρε η ηγεσία του Ποταμιού και της ΔΗΣΥ

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσίασε τη πρότασή του για την ταυτότητα και το χαρακτήρα του νέου φορέα, «ξαφνιάστηκα με τις αντιρρήσεις. Η αντίδραση του Νίκου και του Γιώργου είναι το καλύτερο δώρο στους ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ».

«Αν η Αθήνα είναι σε αυτήν την κατάσταση με ένα Δήμαρχο που δουλεύει όλη μέρα σκεφτείτε αν δουλεύει τις μισές μέρες»

Κλιμακώνοντας την ανταπάντησή του στο δήμαρχο Αθηναίων και συνυποψήφιό του για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι «ο κ. Καμίνης μέσα στη φούρια του να τα πετύχει όλα είναι λίγο αδιαβαστος. Την απόφαση την πήρε η ηγεσία του Ποταμιού και της ΔΗΣΥ. Αλίμονο να έρχεται να μας κατηγορεί ένας που έρχεται να διεκδικήσει εκ του ασφαλούς την ηγεσία σε στρωμένο έδαφος». Πρόσθεσε μάλιστα δηκτικά: «Αν η Αθήνα είναι σε αυτήν την κατάσταση με ένα Δήμαρχο που δουλεύει όλη μέρα σκεφτείτε αν δουλεύει τις μισές μέρες».

«Δεν πρέπει να απωλέσουμε τις δυνατότητες εκπροσώπησης και να διευκολύνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ»

Όπως επεσήμανε ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης, από τις αρχές Σεπτεμβρίου είχε ανακοινώσει οτι συμφώνησε να υπαρχουν δύο Κοινοβουλευτικές Ομάδες. «Ο κόσμος ψήφισε δύο κόμματα και πρέπει να πάνε μέχρι τις εκλογές και μετά την εκλογή αρχηγού θα συνεργάζονται», υπογράμμισε επισημαίνοντας ότι «δεν πρέπει να απωλέσουμε τις δυνατότητες εκπροσώπησης και να διευκολύνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Η συμπεριφορά τους εξυπηρετεί μονο τους ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Μέχρι να γίνει το συνέδριο αυτός ο χώρος δεν θα έχει κόμμα; Θα έχει μονο τον αρχηγό; Επικίνδυνες σκέψεις που δεν ανήκουν στη Δημοκρατία. Ρωτήστε τον κ. Καμινη και τον κ. Ανδρουλάκη. Αν εκλέγουν ποιος θα τους εκπροσωπεί;», κατέληξε ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ