«Μόνο ο Τσίπρας δε βλέπει ανεργία, κομμένες συντάξεις, πλειστηριασμούς»

Φώφη Γεννηματά: Εμείς επιδιώκουμε ανάπτυξη για όλους

Γεννηματα: Μήνυμα αντίστασης στον κατήφορο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη γίνεται πάλι πρωταγωνιστής των εξελίξεων, αλλά δεν πρόκειται να γίνουμε συμπλήρωμα, ούτε της Νέας Δημοκρατίας, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ. Ήρθε η ώρα να ξανασυναντηθούμε με αυτούς που απομακρύνθηκαν από εμάς, αλλά δεν θέλουμε αυτούς που έπιασαν στασίδι εξουσίας στον ΣΥΡΙΖΑ», επεσήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Φώφη Γεννηματά, σε ομιλία της στο Δημοτικό Θέατρο της Ρόδου.

Φώφη Γεννηματά: Εμείς επιδιώκουμε ανάπτυξη για όλους

«Ο μόνος που δεν βλέπει γύρω του ανεργία, κομμένες συντάξεις, πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας κλπ, είναι ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας», σημείωσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και υποψήφια για την ηγεσία του υπό διαμόρφωση φορέα της Κεντροαριστεράς, κ. Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως θα πρέπει να γίνει μείωση των φόρων στην παραγωγή και ότι δεν θα πρέπει να αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά, σημειώνοντας ότι ήταν το ΠΑΣΟΚ που θέσπισε το ειδικό καθεστώς μειωμένου ΦΠΑ και κατάφερε να το διατηρήσει παρά τις πιέσεις που δέχτηκε.

«Εμείς επιδιώκουμε ανάπτυξη για όλους» σημείωσε η υποψήφια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, διαχωρίζοντας τις θέσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης από εκείνες του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας.

«Το μεγάλο στοίχημα είναι η ενότητα του χώρου κι αυτή την εγγυώμαι», ξεκαθάρισε η κ. Φώφη Γεννηματά, κλείνοντας την πόρτα σε βαρώνους, τιμάρια και μηχανισμούς.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ