3.000 Αυστραλοί θα τσικνίσουν έξω από το σπίτι βίγκαν!

Η Αυστραλή vegan που έκανε μήνυση στον γείτονά της γιατί την ενοχλούσε η μυρωδιά του ψημένου κρέατος από το μπάρμπεκιου που έκανε.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ πάνω από 3.000 Αυστραλοί σκοπεύουν να συγκεντρωθούν στο μαζικό μπάρμπεκιου που θα γίνει έξω από το σπίτι της.

Για την «εκδήλωση» έχει δημιουργηθεί ειδική σελίδα στο facebook και έχουν δηλώσει ότι θα παραβρεθούν πάνω από 3.000 Αυστραλοί.

3.000 Αυστραλοί

Η Σίλα Κάρντεν στην μήνυση που έκανε στον γείτονά της ανέφερε ότι η μυρωδιά από τα ψημένα κρέατα και ψάρια καταστρέφει την ποιότητα ζωής της.

Οι δικαστικές περιπέτειες του γείτονα ξεκίνησαν πέρυσι και όταν απορρίφθηκε το αίτημα της vegan γειτόνισσας για δίκη εκείνη προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Και εκεί όμως το αίτημα της απορρίφθηκε με τους δικαστές να καλούν τους δυο γείτονες να τα βρουν μεταξύ τους.

Όμως, η Κάρντεν είναι αμετάπειστη και ισχυρίζεται ότι έχει χάσει τον ύπνο της από την μυρωδιά .

«Με αναγκάζουν να μυρίζω ψάρια. Το μόνο πράγμα που μυρίζω κάθε μέρα είναι ψάρια. Δεν μπορώ να βγω στον κήπο μου», δήλωσε η κυρία Κάρντεν.

Μείζον θέμα αποτελεί επίσης η μυρωδιά από τον καπνό των τσιγάρων που «εισβάλλει» στην αυλή της και ο «εξαντλητικός» θόρυβος των παιδιών που παίζουν μπάσκετ.

«Είναι αδιανόητο, δεν μπορώ να κοιμηθώ», είπε κλείνοντας. Οι γείτονες από την πλευρά τους έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά: «αναγκαστήκαμε να πούμε στα παιδιά μας να μην παίζουν μπάσκετ και να αφαιρέσουμε το μπάρμπεκιου από την αυλή» είπαν μεταξύ άλλων στο τοπικό κανάλι Perth News.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο ενημέρωσης Stuff, οι γείτονες έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους καθώς δεν μπορούν να χαρούν τους κήπους τους.

Πολλοί από αυτούς έχουν μικρά παιδιά που έχουν ανάγκη από παιχνίδι και αναγκάζονται να μένουν μέσα για να μην αναστατωθεί η κυρία Κάρντεν.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ