Ταξίδι στα γραφικά χωριά της Αλοννήσου

Δράση για την προβολή εξειδικευμένου τουρισμού στο πανέμορφο νησί

Ταξίδι στα γραφικά χωριά της Αλοννήσου

Με στόχο την ανάδειξη εξειδικευμένων μορφών τουρισμού η Αλόννησος είχε την τιμητική της. Συγκεκριμένα, διασφαλίστηκε η επίσκεψη της έγκριτης Ολλανδής blogger, Linda Johanna Maria de Jong στην Αλόννησο το χρονικό διάστημα 19/5-26/5. Η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο της πρωτοποριακής δράσης του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών «100 Ολλανδοί bloggers @ 100 ελληνικούς προορισμούς» για τη μεγιστοποίηση της προβολής της Ελλάδας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, σε συνεργασία με έγκριτους φορείς και αεροπορικές εταιρίες. H κυρία de Jong, η οποία διαχειρίζεται το δημοφιλές blog Happymoms με 25.000 μοναδικούς επισκέπτες σε μηνιαία βάση, γνωρίζει ευρεία αποδοχή από οικογένειες, μητέρες με παιδιά και ταξιδιώτες με ειδικά ενδιαφέροντα για δραστηριότητες.

Περιήγηση σε γραφικά χωριά της Αλοννήσου

Στη διάρκεια της πολυήμερης παραμονής στο νησί, η δημοφιλής blogger περιηγήθηκε σε γραφικά χωριά, συμμετείχε σε δραστηριότητες όπως πεζοπορία, γεύτηκε την τοπική κουζίνα και ανακάλυψε τις εξωτικές παραλίες του νησιού, προκειμένου να αποκαλύψει στο αφοσιωμένο κοινό της, την «ιδανική συνταγή οικογενειακών διακοπών» στο νησί με το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Μεσογείου.

Η δράση οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών, σε συνεργασία με το δήμο Αλοννήσου. «Η επίσκεψη της κας de Jong σηματοδοτεί μία σειρά στοχευμένων δημοσιογραφικών επισκέψεων που θα οργανώσει ο δήμος καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, με στόχο την ανάδειξη των ειδικών μορφών τουρισμού σε blogs και ΜΜΕ υψηλής επισκεψιμότητας και αναγνωσιμότητας», δήλωσε ο δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης, μετά την ολοκλήρωση της δράσης.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ