Δείπνο με σοβαρό θέμα συζήτησης μεταξύ Τζάστιν Τριντό με το Μπαράκ Ομπάμα

Η παρουσία του πρώην μερικανού προέδρου προκάλεσε ένα πραγματικό χάος στο Μόντρεαλ, με χιλιάδες πολιτών να προσπαθούν να προσεγγίσουν το σημείο όπου βρίσκονταν οι δύο.

Barack_ObamaDonaldJsutin

Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό με το Μπαράκ Ομπάμα δείπνισαν μαζί πριν την ομιλία του πρώην πρόεδρου των Ηνωμένων Πολιτειών στο Μόντρεαλ.

Δείπνο με σοβαρό θέμα συζήτησης είχαν ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό με τον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα. Η παρουσία του πρώην μερικανού προέδρου προκάλεσε ένα πραγματικό χάος στο Μόντρεαλ, με χιλιάδες πολιτών να προσπαθούν να προσεγγίσουν το σημείο όπου βρίσκονταν οι δύο.

Ο Ομπάμα βρισκόταν στην πόλη για να δώσει ομιλία σε ένα κοινό 6.000 ατόμων στο Εμπορικό Επιμελητήριο του Μόντρεαλ.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, στράφηκε εμμέσως εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομά του. Ο πρώην πρόεδρος μίλησε για «προσωρινό κενό εξουσίας» ενώ αναφέρθηκε με πολύ θερμά λόγια για τους αμερικανούς δημάρχους και κυβερνήτες που αποφάσισαν να τηρήσουν τη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα.

Τριντό και Ομπάμα (https://twitter.com/DomenicFazioli/status/872242194362634240) επέλεξαν το εστιατόριο Liverpool House στην περιοχή St-Henri.

Οι φωτογραφίες (https://twitter.com/ObamaFoundation/status/872289650546790400,
https://twitter.com/JustinTrudeau/status/872263834559549440) του Ιδρύματος Ομπάμα που αναρτήθηκαν στο twitter δείχνουν τους δύο άνδρες να συζητούν σε χαλαρή διάθεση χωρίς τις γραβάτες τους.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ