Απόδραση της αλβανικής μαφίας σχεδίαζαν οι δολοφόνοι Ζαφειρόπουλου

Απόδραση της αλβανικής μαφίας σχεδίαζαν οι δολοφόνοι Ζαφειρόπουλου

Απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού των μεγάλων αφεντικών της αλβανικής μαφίας φαίνεται να προετοίμαζαν οι δράστες της στυγνής δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Τα ευρήματα στο διαμέρισμα του 32χρονου δολοφόνου δείχνουν σε απόδραση από τον Κορυδαλλό

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά της η εφημερίδα «Espresso», στο παραπάνω συμπέρασμα καταλήγουν οι αρχές βάσει των ευρημάτων στο σπίτι του 32χρονου εκτελεστή του δικηγόρου. Ειδικότερα, τα πυρομαχικά, εκρηκτικά, φιτίλι, χειροβομβίδα, αστυνομικές στολές και ηλεκτρονικοί πυροκροτητές οδηγούν την αστυνομία στην εκτίμηση πως οι δύο δολοφόνοι σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν τα 5.000.000 ευρώ από τον εκβιασμό Energa, ώστε να είναι σε θέση να χρηματοδοτήσουν την απόδραση των τριών μεγάλων «αφεντικών» από τον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο εκτελεστής και οι συνεργοί του είχαν εξοπλιστεί κατάλληλα για να ρίξουν με εκρηκτικά τον μαντρότοιχο των φυλακών, σενάριο στο οποίο συγκλίνει και το ότι είχαν προμηθευτεί δύο πλήρεις στολές ειδικού φρουρού, πιθανώς για να εμφανιστούν ως αστυνομικοί που περιπολούν την περίμετρο των φυλακών. Με τα υπόλοιπα εκρηκτικά εκτιμάται πώς σχεδίαζαν χτύπημα σε θωρακισμένο όχημα χρηματαποστολής, με στόχο λεία εκατομμυρίων ευρώ.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ