Ανάβαση Διονύσου και Αυθεντικός Ημιμαραθώνιος στο Μαραθώνα

Ανάβαση Διονύσου 2017

Οι προετοιμασίες για την Ανάβαση Διονύσου εντείνονται και η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής θα στηρίξει ταυτόχρονα και τον Αυθεντικό Ημιμαραθώνιο.

Μια εβδομάδα πριν την Ανάβαση στις 29-30 Απριλίου, θα διεξαχθεί στον Μαραθώνα ο 4ος Αυθεντικός Ημιμαραθώνιος. Οι αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου θα συμμετάσχουν στον 4ο Αυθεντικό Ημιμαραθώνιο που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Απριλίου. Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου ανέρχεται στα 21.097 χιλιόμετρα. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν και αγώνες δρόμου μήκους 5.000 ή 3.000 μέτρων, καθώς και αγώνας δρόμου για παιδιά 1.000 μέτρων.

Ο Μαραθώνας στο επίκεντρο με δυο κορυφαία αθλητικά γεγονότα

Ο 4ος Αυθεντικός Ημιμαραθώνιος και η Ανάβαση Διονύσου, αποτελούν δύο αθλητικά γεγονότα που θα θέσουν το Μαραθώνα στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος. Τελούν υπό την Αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα και έχουν την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μαραθώνα (Κ.Ε.Δ.ΜΑ.). Στο πλευρό της οργανωτικής επιτροπής Επιτροπή και η Κοινότητα Νέας Μάκρης και η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Δήμου Μαραθώνα.

Η διαδρομή της Ανάβασης Διονύσου έχει μήκος 5,5 χιλιόμετρα και κατεύθυνση από τον Οικισμό Ανατολή προς τον Άγιο Πέτρο. Το Σάββατο 29 Απριλίου θα διεξαχθούν οι Χρονομετρημένες Δοκιμές. Η κορύφωση του διημέρου θα έρθει την Κυριακή 30 Απριλίου με τη διεξαγωγή των δύο σκελών του αγώνα. Όπως συμβαίνει κατά τη διάρκεια όλων των διοργανώσεων του Σωματείου, ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω Live Streaming από το Διαδικτυακό Κανάλι Sportal TV. Στο οποίο στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών, το Διαδικτυακό Κανάλι Sportal TV δημιούργησε το trailer της Ανάβασης!

Υπενθυμίζεται πως η περίοδος δηλώσεων συμμετοχής, λήγει την Παρασκευή 21 Απριλίου στις 21:00.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ