Μέχρι τις 31 Ιουλίου η υποβολή για τα Αναπτυξιακά Προγράμματα Αιγαίου

Μέχρι τις 31 Ιουλίου η υποβολή για τα Αναπτυξιακά Προγράμματα Αιγαίου

Τη λήξη της προθεσμίας υποβολής προτάσεων στα Αναπτυξιακά Προγράμματα Ειδικού Σκοπού Βόρειου και Νότιου Αιγαίου 2017-2020 υπενθυμίζει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομίας.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση, στο πλαίσιο της με αριθ. πρωτ. 66103/13.6.2017 πρόσκλησης «για την υποβολή προτάσεων στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ειδικού Σκοπού για το Βόρειο Αιγαίο 2017-2020 (Εθνικοί Πόροι ΠΔΕ)», η λήξη προθεσμίας υποβολής προτάσεων είναι η 31η Ιουλίου 2017 και ώρα 14.00 μ. μ., ημερομηνία κατά την οποία θα πρέπει, με βάση την πρόσκληση, η πρόταση να έχει λάβει το πρωτόκολλο του υπουργείου.

Ταχυδρομική κατάθεση

Διευκρινίζεται ότι ο όρος «ταχυδρομική κατάθεση», που αναφέρεται στην πρόσκληση, περιλαμβάνει και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Στην περίπτωση αυτή τα αιτήματα ένταξης πρέπει να αποστέλλονται και να πρωτοκολλούνται ηλεκτρονικά από το γενικό πρωτόκολλο του υπουργείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση protokollo@mnec.gr, έως την ημερομηνία και την ώρα που αναφέρεται στην πρόσκληση.

Σε κάθε όμως περίπτωση πρέπει να ακολουθήσει η αποστολή σε έντυπη μορφή καθώς και σε φορητό ηλεκτρονικό μέσο αποθήκευσης (CD ή κάρτα μνήμης).

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ