Ειδοποίηση της Περιφέρειας Κεν. Μακεδονίας για τα ανασφάλιστα οχήματα

Ειδοποίηση της Περιφέρειας Κεν. Μακεδονίας για τα ανασφάλιστα οχήματα

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καλεί όσους πολίτες έλαβαν τη σχετική ειδοποίηση για τα ανασφάλιστα οχήματα να σπεύσουν άμεσα στις Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών της περιφέρειας προκειμένου να τακτοποιήσουν τυχόν εκκρεμότητες που έχουν. Αυτό μάλιστα θα πρέπει να το πράξουν πριν από την καταληκτική ημερομηνία επιβολής προστίμου, που είναι η 14η Ιουλίου.

Και στα ΚΕΠ οι μεταβιβάσεις νέων ή μεταχειρισμένων οχημάτων

Επιπλέον, γίνεται γνωστό ότι όσοι απευθυνθούν στις Διευθύνσεις Μεταφορών για μεταβιβάσεις νέων ή μεταχειρισμένων οχημάτων μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή, για να μην ταλαιπωρηθούν, μπορούν να εξυπηρετηθούν και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών που λειτουργούν στην Περιφέρεια.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» απαντώντας σε ερωτήσεις για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τα ειδοποιητήρια για ανασφάλιστα οχήματα που έλαβαν πολίτες, των οποίων τα οχήματα είχαν κλαπεί, διευκρίνισε ότι οι εν λόγω περιπτώσεις αφορούν κυρίως περιστατικά πριν από το 2010, οπότε δημιουργήθηκε ηλεκτρονικό σύστημα στην αστυνομία για την καταχώρηση κλοπής ή απώλειας οχημάτων.

Διαγραφές κλαπέντων ή απωλεσθέντων οχημάτων

Τότε, συνήθως, όπως είπε, οι πολίτες δεν πήγαιναν στην αστυνομία να παραλάβουν την οριστική βεβαίωση για την απώλεια του οχήματός τους και δεν την κατέθεταν, ως όφειλαν, στη διεύθυνση μεταφορών της περιφέρειάς τους για να κάνουν διαγραφή του οχήματός τους. Για τον λόγο αυτόν κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κατά τόπους διευθύνσεις μεταφορών και να διαγράψουν τυχόν κλαπέντα ή απωλεσθέντα οχήματά τους, αλλά και να δηλώσουν ακινησία για όσα αυτοκίνητα δεν κυκλοφορούν πλέον, προκειμένου να τακτοποιηθεί το τοπίο γύρω από τα ανασφάλιστα οχήματα.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ