«Το πολιτικό κατεστημένο επιλέγει την ανεπάρκεια και τη μετριότητα»

Νίκος Ανδρουλάκης: Να δοθεί η ευκαιρία στους χιλιάδες νέους να ψηφίσουν και να λάβουν μέρος στη μεγάλη αλλαγή

Νίκος Ανδρουλάκης: Να δοθεί η ευκαιρία στους χιλιάδες νέους να ψηφίσουν και να λάβουν μέρος στη μεγάλη αλλαγή

«Στο εξωτερικό υπάρχουν χιλιάδες νέοι Έλληνες με εξαιρετικές σπουδές οι οποίοι έφυγαν γιατί δεν είχαν πολλές ευκαιρίες στην Ελλάδα. Να αγκαλιάσουμε αυτά τα παιδιά αλλά και ανθρώπους μεγαλύτερων ηλικιών με εμπειρία οι οποίοι δεν είχαν σχέση με τις πρακτικές που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία κι όλοι μαζί να αναγεννήσουμε την παράταξή μας», σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών συνεντέυξεών του στο Βόλο.

Νίκος Ανδρουλάκης: Να δοθεί η ευκαιρία στους χιλιάδες νέους να ψηφίσουν και να λάβουν μέρος στη μεγάλη αλλαγή

Μιλώντας ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης(Κεντροαριστερά, σε συνεντεύξεις που παραχώρησε στους τηλεοπτικoύς σταθμούς TRT και Astra TV, στον Βόλο.

Όπως είπε, στην εκλογική διαδικασία θα έπρεπε να δοθεί η ευκαιρία στους χιλιάδες νέους να ψηφίσουν και να λάβουν μέρος στη μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται το πολιτικό σύστημα. «Υπάρχει μια άλλη Ελλάδα στο εξωτερικό που πρέπει να την ακούσουμε, γιατί αποτελείται από νέα παιδιά, μορφωμένα τα οποία πήραν τις τύχες στα χέρια τους για να βρουν περισσότερες ευκαιρίες στο εξωτερικό. Τους χρειαζόμαστε όλους αυτούς».

«Το σημερινό πολιτικό κατεστημένο όλων των κομμάτων, και ιδιαίτερα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, επιλέγει την ανεπάρκεια και τη μετριότητα»

Ανέφερε μάλιστα ότι το κατεστημένο δεν δίνει τη δυνατότητα σε σπουδαίους Ελληνες να πρωταγωνιστήσουν, να βοηθήσουν τη χώρα. «Το σημερινό πολιτικό κατεστημένο όλων των κομμάτων, και ιδιαίτερα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, επιλέγει την ανεπάρκεια και τη μετριότητα».

Σε ερώτηση για την προσπάθεια που κάνει ο ίδιος, ανέφερε ότι «όποιος συνεχίζει να δημαγωγεί, όποιος ρουσφετολογεί, υπονομεύει το μέλλον της χώρας. Η προσπάθειά μου είναι να έρθει ένα άλλο πολιτικό προσωπικό στο προσκήνιο που δεν θα πρεσβεύει αυτές τις παλιές αντιλήψεις που οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία. Θα έχει επάρκεια γνώσης, θα έχει νέο ηθικό κεφάλαιο κι αυτό που λέει, θα το εννοεί. Δεσμεύομαι πως ο προεκλογικός μας λόγος εάν μπούμε στην οποιαδήποτε κυβέρνηση θα είναι και μετεκλογική πρακτική».

«Η Δημοκρατική Παράταξη πρέπει να πρωτοστατήσει με ρεαλιστικό λόγο και προοδευτικό πρόσημο στις ουσιαστικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν»

Υπογράμμισε ότι τα κόμματα δεν τα φτιάχνουν οι φιλοδοξίες, δημιουργούνται από τις μεγάλες ανάγκες που έχει η χώρα για να αντιμετωπίσει τα σοβαρά κοινωνικά θέματα, ενώ ανέφερε πως η Δημοκρατική Παράταξη πρέπει να πρωτοστατήσει με ρεαλιστικό λόγο και προοδευτικό πρόσημο στις ουσιαστικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

Τέλος χαρακτήρισε περιφρόνηση προς τη δημοκρατία και τη λαϊκή βούληση δυο χρόνια πριν από τις βουλευτικές εκλογές, «εμείς να λέμε ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση. Αυτήν θα την επιλέξει ο λαός με την ψήφο του. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπούμε σε καμία κυβέρνηση υπό τη δική μου ηγεσία για να μοιραστούν υπουργεία οι παλιοί πρωταγωνιστές. Η προσπάθεια που κάνω είναι για να αναγεννηθεί η παράταξη και να πάψει να είναι κομπάρσος των πολιτικών εξελίξεων».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ