Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε τέταρτο μνημόνιο

Ανδρουλάκης: Δίνω έναν αγώνα αλλαγής

«Ο εκτροχιασμός της οικονομίας το πρώτο εξάμηνο του 2015 ήταν η βασική αιτία για την φορολογική λαίλαπα σε βάρος των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας» επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή του ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα για την Κεντροαριστερά, Νίκος Ανδρουλάκης.

Νίκος Ανδρουλάκης: Η άγρια φορολόγηση φέρνει την υπογραφή Τσίπρα-Καμμένου

«Η επιλογή της άγριας φορολόγησης, αντί της ανάταξης της οικονομίας μέσω των επενδύσεων, φέρει την υπογραφή Τσίπρα – Καμμένου. Η πολιτική της κυβέρνησης για πρόωρη έξοδο στις αγορές, με ιδιαίτερα υψηλά επιτόκια, οδηγεί σε ακριβότερο δανεισμό, επομένως και σε διόγκωση των δημοσιονομικών μεγεθών», τονίζει ο κ. Ανδρουλάκης.

«Δίνουν μήνυμα στασιμότητας και όχι ανάπτυξης, προκαλώντας ασφυξία και αργό θάνατο»

Όπως επισημαίνει ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, καθημερινά μπαίνουν εμπόδια «σε επενδύσεις που μπορούν να αλλάξουν την πορεία της οικονομίας, δίνουν μήνυμα στασιμότητας και όχι ανάπτυξης, προκαλώντας ασφυξία και αργό θάνατο».

«Φτάνει πια. Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε τέταρτο μνημόνιο κι όχι σε «καθαρή» έξοδο από την κρίση, όπως υποσχέθηκε για πολλοστή φορά χθες ο πρωθυπουργός», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ