Αραπατζή: «Η ανεπάρκεια της κυβέρνησης ταλαιπωρεί τους αγρότες»

«Ομολογία αποτυχίας και προχειρότητας η παράταση στην υποβολή των δηλώσεων μεταβίβασης δικαιωμάτων»

Αραπατζή: «Η ανεπάρκεια της κυβέρνησης ταλαιπωρεί τους αγρότες»

Για «διαχειριστική ανεπάρκεια που ταλαιπωρεί τους αγρότες» κάνει λόγο σε σχετική ανακοίνωσή της η τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κυρία Φωτεινή Αραμπατζή, τονίζοντας πως «η παράταση στην υποβολή των δηλώσεων μεταβίβασης δικαιωμάτων είναι μια ομολογία της αποτυχίας και της προχειρότητας, με την οποία αντιμετώπισε το υπουργείο ένα πολύ σοβαρό ζήτημα».

Η κυρία Αραπατζή σημειώνει μια πληθώρα προβλημάτων για τους έλληνες αγρότες, επισημαίνοντας, ταυτόχρονα, την ανάγκη για επείγουσα αντιμετώπισή τους, αλλά και την ανεπάρκεια της ελληνικής κυβπέρνησης να τα διαχειριστεί ικανοποιητικά.

Η πλήρης ανακοίνωση της Φωτεινής Αραμπατζή:

«Η ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για παράταση στην υποβολή των δηλώσεων μεταβίβασης δικαιωμάτων είναι μια ομολογία της αποτυχίας και της προχειρότητας, με την οποία αντιμετώπισε το Υπουργείο ένα πολύ σοβαρό ζήτημα.

Είχαμε επισημάνει, εδώ και δύο μήνες, τα προβλήματα, ζητώντας παράταση τόσο για τον χρόνο υποβολής των δηλώσεων μεταβίβασης όσο και για το χρόνο υποβολής των δηλώσεων ΟΣΔΕ.

Προβλήματα, όπως:

– Η καθυστέρηση στην έναρξη υποδοχής των δηλώσεων καλλιέργειας.

– Το “θολό τοπίο” που επικρατούσε σχετικά με το ποιοι συνταξιούχοι μπορούσαν να συνεχίσουν να καλλιεργούν και να διατηρήσουν τα δικαιώματα ενιαίας ενίσχυσης ή ποιοι έπρεπε να τα μεταβιβάσουν.

– Η καθυστέρηση στην προκήρυξη του Προγράμματος των Νέων Αγροτών, αλλά και η καθυστέρηση στην αξιολόγηση των φακέλων τους.

“Δείγμα γραφής” της διαχειριστικής ανεπάρκειας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ακόμη και για τα άλλοτε αυτονόητα, που η ίδια ομολογεί, όπως προκύπτει και από τη σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ. Μιας Κυβέρνησης, που ειδικεύεται στις κοστοβόρες παρατάσεις, ταλαιπωρώντας καθημερινά τους πολίτες».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ