Αυγενάκης: Συκοφαντίες κι αθλιότητες τα περί συναλλαγής με κακοποιούς

«Με κατηγορεί ο κ. Βαξεβάνης στο επτασέλιδο “αφιέρωμά” του ότι συναλλάχτηκα με ένα μεγάλο κακοποιό για να πάρω ένα πουκάμισο»

Αυγενάκης: Συκοφαντίες κι αθλιότητες τα περί συναλλαγής με κακοποιούς

«Συκοφαντίες και αθλιότητες» χαρακτηρίζει ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης τις καταγγελίες για συναλλαγές του με κακοποιούς. Συγκεκριμένα γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, σημειώνει πως «η ΝΔ κινείται στο φως, με αισιοδοξία, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται στο σκοτάδι, καλλιεργεί την παρακμή, το διαχωρισμό και κυρίως το μίσος».

Λευτέρης Αυγενάκης: Όλοι οι βουλευτές δέχονται καθημερινά εκατοντάδες τηλέφωνα, συνομιλούν και συναντούν εκατοντάδες κόσμο ανά την Ελλάδα

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη όλοι οι βουλευτές δέχονται καθημερινά εκατοντάδες τηλέφωνα, συνομιλούν και συναντούν εκατοντάδες κόσμο ανά την Ελλάδα, ακούν παράπονα, προσδοκίες, διαφωνίες και δέχονται, λογικά, και παράλογα αιτήματα. Όπως λέει, πολλές φορές οι βουλευτές βοηθούν ανθρώπους, σε εύλογα αιτήματα, τους οποίους απλά γνωρίζουν ή τους συστήνουν γνωστοί και φίλοι, χωρίς να είναι υποχρεωτικό να γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες γι’ αυτούς.

Αναφορικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση τονίζει πως του ζητήθηκε να συνδράμει σε ένα θέμα που είχε να κάνει με την παράταση μιας ιδιωτικής μίσθωσης και μέχρι εκεί. «Είναι βέβαιο ότι δεν γνώριζα, αλλά και σήμερα δεν γνωρίζω, αν και με ποιο τρόπο εμπλέκεται με τη Δικαιοσύνη, αν έχει καταδικαστεί ή όχι για παράνομες πράξεις, παρά τα όσα γράφονται, τα οποία πολλές φορές και δεν ευσταθούν. Αυτά είναι απολύτως συκοφαντικά» δηλώνει κάνοντας λόγο για παρακρατικές μεθόδους.

Ο κ. Αυγενάκης εξαπέλυσε επίθεση στην εφημερίδα που ανέδειξε το θέμα κατηγορώντας την πως καθοδηγείται από το Μέγαρο Μαξίμου και πως έχει επιτεθεί με αλλεπάλληλα συκοφαντικά δημοσιεύματα -πρώτ’ απ’ όλα- στον πρόεδρο της ΝΔ.

«Με κατηγορεί ο κ. Βαξεβάνης στο επτασέλιδο “αφιέρωμά” του ότι συναλλάχτηκα με ένα μεγάλο κακοποιό για να πάρω ένα πουκάμισο»

Τονίζει ότι έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη και πως θα φτάσει μέχρι τέλους χαρακτηρίζοντας εξόχως συκοφαντικά τα όσα γράφονται για διαπλοκή, ρουσφέτια με ποινικούς, απαγωγές, εκβιασμούς. «Δηλαδή με κατηγορεί ο κ. Βαξεβάνης στο επτασέλιδο “αφιέρωμά” του ότι συναλλάχτηκα με έναν μεγάλο κακοποιό για να πάρω ένα πουκάμισο. Δηλαδή εάν πράγματι βρισκόμουν σε εγκληματικά κυκλώματα όπως με κατηγορεί ο κ. Βαξεβάνης θα ζητούσα ένα πουκάμισο; Και σας λέω ότι όποιος είχε το κουράγιο να διαβάσει 7 σελίδες, όχι μία και δύο, κατάλαβε το μέγεθος της συκοφαντίας.

Η αθλιότητα και αναλήθεια είναι ότι ο κ. Βαξεβάνης συνδέει το πρόσωπό μου -με αφορμή μία συνομιλία μου δευτερολέπτων για άσχετο θέμα, χωρίς καμία διάσταση παρανομίας- με πρωταγωνιστικό ρόλο, σε βαριές ποινικές υποθέσεις. Είναι αυτό που λέει ο ποιητής “για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη”» καταλήγει στην τοποθέτησή του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ