Βάνα Μπάρμπα: Το «όχι» στον Γουάινσταϊν μου κόστισε το Χόλιγουντ

«Ένα σύστημα ολόκληρο ήταν υποταγμένο σ' αυτόν τον άνθρωπο»

ΚΙΝΑΛ

Στην αποκάλυψη μιας δικής της άσχημης εμπειρίας με τον κατηγορούμενο για σεξουαλική παρενόχληση και σεξουαλικές επιθέσεις παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν προχώρησε η αγαπημένη ελληνίδα ηθοποιός, Βάνα Μπάρμπα.

Συγκεκριμένα, σε τοποθέτησή της στην τηλεόραση του Star, η κ. Βάνα Μπάρμπα ανέφερε ότι αντιμετώπισε τον παραγωγό όταν μετείχε στην οσκαρική ξενόγλωσση ταινία Μediteraneo.

«Όταν μας έδωσαν το πρόγραμμα κι αρχίσαμε τη διαφήμιση της ταινίας Mediteraneo, μετά από 2 ημέρες μου ζητήθηκε να πάω να συμφάγω με ένα παραγωγό που δεν τον ήξερα και χωρίς να ερωτηθώ καν. Ήταν απαίτηση δεν ήταν ερώτηση», ανέφερε.

Βάνα Μπάρμπα: Χαίρομαι που είχα το σθένος και είπα όχι. Βέβαια αυτό μου κόστισε

«Χαίρομαι που είχα το σθένος και είπα όχι. Βέβαια αυτό μου κόστισε. Πρώτα απ’ όλα ο ίδιος έστειλε ένα χαρτί ότι εγώ πρέπει να φύγω, ότι δεν μπορώ να ξαναδουλέψω στην Αμερική και η ίδια η ατζέντισσα μου είπε τώρα “ηθελέστα και παθέστα”».

Όπως αποκάλυψε η Βάνα Μπάρμπα, «τον γνώρισα στο Μπέβερλι Χιλς που γίνονταν τα πάρτι. Μια φυσιογνωμία περίεργη αγριευτική και χυδαία , από τότε μου είχε μείνει αυτό. Έβλεπα έναν άνθρωπο που δεν σε πρόσεχε, δεν σε σεβόταν δεν κοιτούσε στα μάτια δεν ήταν ευγενής. Ήταν ένας άνθρωπος που απλά διέταζε», αλλά «όλα εδώ πληρώνονται τελικά, μπορεί εμένα να μου κόστισε μια καριέρα στην Αμερική άλλα τελικά η αξιοπρέπεια και το ήθος είναι σημαντικό πράγμα και έτυχε να πέσω σε αυτόν τον άνθρωπο. Δηλαδή αν είχα φάει μαζί του ή αν είχα βρεθεί μαζί του, οι πόρτες θα άνοιγαν διάπλατα. Ήταν καθαρά σεξιστική επιλογή δική τους. Ήταν υποταγμένο ένα σύστημα ολόκληρο σ’ αυτόν τον άνθρωπο».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ