Βαρβιτσιώτης: Η πραγματικότητα καταρρίπτει τις κυβερνητικές αυταπάτες

«Επίλογος μετά από 2 χρόνια στην άναρχη αποθήκη ψυχών στο Ελληνικό»

«Χρειάστηκαν δύο χρόνια καθυστέρησης, αναρίθμητες διαμαρτυρίες από τους όμορους Δήμους, δεκάδες ψεύτικες κυβερνητικές διαβεβαιώσεις και μπόλικοι “κλαυθμοί” και “οδυρμοί” από τον κ. Μουζάλα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, προκειμένου η κυβέρνηση να πράξει, επιτέλους, το αυτονόητο», δήλωσε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Επίλογος στην άναρχη αποθήκη ψυχών στο Ελληνικό

Ο βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης μεταναστευτικής πολιτικής σημείωσε ότι η εκκένωση του χώρου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού από τους μετανάστες, «που η ίδια η κυβέρνηση εγκατέστησε», βάζει έναν επίλογο στην «άναρχη» αποθήκη ψυχών, «που η ίδια δημιούργησε, με τις απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης που η ίδια επέβαλε».

«Οι εικόνες από το νέο χώρονα ανταποκρίνονται στην υψηλότατη ευρωπαϊκή χρηματοδότηση»

«Ελπίζουμε, αυτή τη φορά, οι εικόνες από το νέο χώρο στον οποίο θα μεταφερθούν να ανταποκρίνονται στην υψηλότατη χρηματοδότηση που λαμβάνει η χώρα μας από την Ευρώπη, για το σκοπό αυτό», συνέχισε ο κ. Βαρβιτσιώτης και πρόσθεσε: «Και ελπίζουμε, επίσης, στο νέο χώρο να μη “μεταφερθεί” μαζί με τους μετανάστες και το καθεστώς της πλήρους ασυδοσίας των “αλληλέγγυων” ΜΚΟ, οι οποίες δρούσαν ανεξέλεγκτα, χωρίς την παραμικρή κρατική εποπτεία.

Για μια ακόμη φορά, η κυβέρνηση αναγκάζεται να υλοποιήσει ετεροχρονισμένα κάτι που είχαμε επισημάνει εδώ και καιρό και που και ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητούσε ευθέως από την κυβέρνηση, όταν πριν από ακριβώς έναν χρόνο επισκεπτόταν το σημείο. Για πολλοστή φορά, η πραγματικότητα καταρρίπτει τις “κυβερνητικές αυταπάτες” και αναδεικνύει το μέγεθος της κυβερνητικής ανικανότητας».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ