Βορίδης: Η κυβέρνηση δεν θέλει την επένδυση στις Σκουριές

«Οι πρόωρες εκλογές είναι αναγκαίες-Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι, που κατάλαβαν ότι έχουν εξαπατηθεί»

Βορίδης: Στο συνέδριο παρουσιάζουμε τις θέσεις μας με εκλογικό ορίζοντα

«Η κυβέρνηση είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλει την επένδυση των Σκουριών. Δεν την ήθελε όταν ήταν στην αντιπολίτευση, πολεμούσε με νύχια και με δόντια γι’ αυτό το πράγμα και δεν τη θέλει και τώρα» τόνισε ο τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάκης Βορίδης, αναφορικά με την επένδυση της Eldorado Gold στη Χαλκιδική.

«Δεν την ήθελε όταν ήταν στην αντιπολίτευση, πολεμούσε με νύχια και με δόντια γι αυτό το πράγμα και δεν τη θέλει και τώρα” είπε ο κ. Βορίδης και πρόσθεσε: «Μπορεί να πιεστεί, μπορεί να δημιουργηθούν οι συνθήκες, μπορεί να πάει πάλι σ’ αυτά που λέει, στις αντιφάσεις, στις αντινομίες, στις αυταπάτες, στους έντιμους συμβιβασμούς. Αλλά ότι δεν τη θέλει, δεν τη θέλει».

Μάκης Βορίδης: Υπάρχουν έξι αποφάσεις που δικαιώνουν την εταιρεία στις Σκουριές για το θέμα της περιβαλλοντικής νομοθεσίας

«Μιλάνε για συμμόρφωση με τη νομιμότητα σήμερα οι τού ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που υπάρχουν έξι αποφάσεις που δικαιώνουν την εταιρεία στις Σκουριές για το θέμα της περιβαλλοντικής νομοθεσίας» σημείωσε ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ και υπογράμμισε ότι χρειάζεται μια «στοιχειώδη σοβαρότητα» από την πλευρά της κυβέρνησης στο ζήτημα.

«Οι πρόωρες εκλογές είναι αναγκαίες»

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Βορίδης είπε πως ο ίδιος δεν θέλει να κάνει τον προφήτη για το θέμα των εκλογών, αλλά τις θεωρεί, όπως είπε, αναγκαίες. «Είναι αναγκαίες για να τελειώνει μια κατάσταση, όπου έχουμε αποδεδειγμένα μια κυβέρνηση που δεν μπορεί. Δεν υπάρχουν πλέον ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι, που κατάλαβαν ότι έχουν εξαπατηθεί, που τους κοροϊδέψανε, που τους είπαν άλλα και κάνουν άλλα, αυτοί κυρίως που δεν βλέπουν κανένα μέλλον και καμία προοπτική» υπογράμμισε.

«Δεν υπάρχει άνθρωπος, ο οποίος να ενεργήσει, ο οποίος να πάρει την ευθύνη για τις αποζημιώσεις στο Σαρωνικό»

Για το θέμα της ρύπανσης στον Σαρωνικό, ο κ. Βορίδης καταλόγισε «απάθεια και αδιαφορία» σε ό,τι αφορά τους χειρισμούς της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του προβλήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει άνθρωπος, ο οποίος να ενεργήσει, ο οποίος να πάρει την ευθύνη, ο οποίος να συζητήσει για το πώς θα οργανωθεί το ζήτημα των αποζημιώσεων που είναι κεντρικό θέμα».

«Στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεδίπλωσε τη στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας για τη διακυβέρνηση της χώρας»

Σε ό,τι αφορά την παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε στη συνέντευξή του στο ραδιοδφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM» πως ο κ. Μητσοτάκης «ξεδίπλωσε τη στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας για τη διακυβέρνηση της χώρας και σύνδεσε τη στρατηγική αυτή με ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, με τις επιπτώσεις της σε συγκεκριμένους ανθρώπους και την καθημερινότητά τους».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ