Βορίδης: Ούτε εγώ ούτε η ΝΔ έχουμε σχέση με τη Λεπέν

«H δική μου πολιτική σχέση με τον συγκεκριμένο χώρο δεν υπάρχει εδώ και 15 χρόνια»

Βορίδης: Ούτε εγώ ούτε η ΝΔ έχουμε σχέση με τις πολιτικές Λεπέν

Στη Μαρί Λεπέν, που μαζί τον Εμανουέλ Μακρόν κέρδισε τη συμμετοχή της στο 2ο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών της Γαλλίας, αναφέρθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, ενόψει της δεύτερης φάσης της εκλογικής διαδικασίας, στις 7 Μαΐου.

Μάκης Βορίδης: Ούτε εγώ ούτε η ΝΔ έχουμε σχέση με τις πολιτικές Λεπέν

Ο κ. Βορίδης έσπευσε να απαντήσει στα σχόλια που γίνονται διαμέσω των social media για τον ίδιο, αναφορικά με την πρόκριση της γαλλίδας υποψηφίου στον 2ο γύρο για την προεδρία. «Σήμερα η κ. Λεπέν υπερασπίζεται ένα πρόγραμμα διευρυμένης ρύθμισης της αγοράς, μεγάλης κρατικής παρέμβασης, μεγάλης σοσιαλιστικής ή σοσιαλίζουσας πολιτικής στα ζητήματα τα οικονομικά και ουσιαστικά εξόδου της Γαλλίας από την ΕΕ» σημείωσε ο κ. Βορίδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1.

«Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτές τις πολιτικές. Ούτε η ΝΔ έχει καμία σχέση με αυτές τις πολιτικές. Και είναι απολύτως προφανές ότι αυτές είναι πολιτικές στις οποίες είμαστε απέναντι» τόνισε ο κ. Βορίδης.

Επεσήμανε παράλληλα ότι «είναι γνωστό ότι η δική μου πολιτική σχέση με τον συγκεκριμένο χώρο εδώ και 15 χρόνια δεν υπάρχει».


βορίδης από Enikos_gr

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ