Βούλτεψη: Με ΝΔ κυβέρνηση δεν θα υπήρχε ύφεση στην οικονομία

«Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ μένει στην εξουσία μειώνονται οι καταθέσεις»

Βούλτεψη: Με ΝΔ κυβέρνηση δεν θα υπήρχε ύφεση στην οικονομία

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θυσίασε «στον βωμό της προπαγάνδας την πραγματικά εθνική υπόθεση του χρέους» διατύπωσε η πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος, βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM».

Σοφία Βούλτεψη: Κάθε φορά που η κυβέρνηση παριστάνει ότι διαπραγματεύεται, φτάνουμε σε ακόμη χειρότερο αποτέλεσμα

«Κάθε φορά που η κυβέρνηση παριστάνει ότι διαπραγματεύεται, φτάνουμε σε ακόμη χειρότερο αποτέλεσμα. Θυσίασαν στον βωμό της προπαγάνδας την πραγματικά εθνική υπόθεση του χρέους, γιατί αφού κατέστησαν το χρέος μη βιώσιμο και βύθισαν τη χώρα στην ύφεση, χρησιμοποίησαν την υπόθεση του χρέους για να επιβάλουν τα νέα σκληρά μέτρα στο 4ο μνημόνιο» είπε χαρακτηριστικά η κ. Βούλτεψη και πρόσθεσε: «Τοποθέτησαν το χρέος στη βιτρίνα για να βάλουν τα μέτρα από την πίσω πόρτα. Το ίδιο έκαναν και πέρυσι τον Μάιο».

«Τη μια μέρα ψηφίζουν σκληρά μέτρα και την άλλη φοράνε τα αντάρτικα αμπέχονα»

«Τη μια μέρα», πρόσθεσε, «ψηφίζουν σκληρά μέτρα και την άλλη φοράνε τα αντάρτικα αμπέχονα και ανεβαίνουν στους Κορυσχάδες για να τιμήσουν την κυβέρνηση του βουνού. Πρόκειται για χορό μεταμφιεσμένων. Τέσσερις φορές έχουν πανηγυρίσει μέσα σ’ έναν χρόνο».

«Με ΝΔ κυβέρνηση δεν θα υπήρχε ύφεση στην οικονομία»

Ερωτηθείσα τι διαφορετικό θα έκανε η Νέα Δημοκρατία, αν ήταν στο «τιμόνι» της χώρας, η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε πως δεν θα υπήρχε ύφεση στην οικονομία και εξήγησε: «Θα είχε πράγματι ανάπτυξη η οικονομία. Ο κ. Καμμένος πέρυσι μας έλεγε πως έρχεται η ανάπτυξη […] Αυτοί έχουν γίνει πλασιέ του ΔΝΤ».

«Όσο η κυβέρνηση μένει στην εξουσία μειώνονται οι καταθέσεις»

Σε ό,τι αφορά το θέμα των πρόωρων εκλογών, η κ. Βούλτεψη είπε ότι «είναι καθαρά θέμα της κυβέρνησης» και πρόσθεσε: «Όσο η κυβέρνηση διατηρεί τη δεδηλωμένη στη Βουλή, κάθεται στην εξουσία, καθώς έτσι είναι η Δημοκρατία. Όμως, το θέμα είναι σε τι κατάσταση είναι η χώρα. Μειώθηκαν κι άλλο σε σχέση με τα τέλη Μαρτίου οι καταθέσεις. Έχουν πέσει ήδη, από μήνες, κάτω από το φράγμα των 120 δισεκατομμυρίων. Είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση; […] Αντί να ασχοληθούν λίγο με την οικονομία, που έχει πάει η μεταποίηση στο ναδίρ, που έχουμε διαρκή προβλήματα, που μπαίνουν λουκέτα, που γίνεται μια οικονομική καταστροφή αυτή τη στιγμή στη χώρα, να κάνουν μόνο προπαγάνδα και να μας απασχολούν συνεχώς με το χρέος;».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ