Η Σερ μιλά μέσω Twitter για τον γάμο της Μελάνια Τραμπ

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μελάνια έρχεται αντιμέτωπη με ερωτήσεις που αφορούν τον γάμο της.

Σερ

Η διάσημη τραγουδίστρια Σερ μέσω του Twitter αποφάσισε να μιλήσει για τον γάμο της Μελάνια Τραμπ, εκφράζοντας την άποψη ότι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν είναι πραγματικά ευτυχισμένη με τον γάμο της.
Συγκεκριμένα στις 30 Ιουνίου η Σερ έγραψε: «Δεν είμαι σίγουρη, αλλά η Μελάνια Τραμπ φαίνεται πάντα θλιμμένη– θυμωμένη, σαν να έχασε τον καλύτερό της φίλο. Ποτέ δεν χαμογελάει… Αισθάνομαι άσχημα».
Η Σερ συνέχισε να αμφισβητεί την ευτυχία της Μελάνια. Απαντώντας σε έναν θαυμαστή της που συμφώνησε με το πρώτο της σχόλιο έγραψε: «Ελπίζω ότι θα το δει και θα πάρει τον γιο της και θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη σύντομα. Φαίνεται να είναι καλή μητέρα. Δεν την έχω δει ποτέ να τον αγκαλιάζει ή να παίζει με τον γιο της».

Η Σερ ασκεί τακτικά αυστηρή κριτική στον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά δεν αναφέρεται στη σύζυγό του Μελάνια.

Έχει 3,36 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter, αλλά η Μελάνια δεν είναι μέσα σ’ αυτούς, σημειώνει η βρετανική Express.
Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ-ΠΕ, δεν είναι η πρώτη φορά που η Μελάνια έρχεται αντιμέτωπη με ερωτήσεις που αφορούν τον γάμο της, αλλά επανήλθε απαντώντας σε όλους εκείνους που ασκούν κριτική για το γάμο της κάνοντας μία δήλωση στην Daily Mail. «Είναι θλιβερό όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να προωθήσουν την ατζέντα τους σχολιάζοντας εμένα και την οικογένειά μου, ειδικά όταν δεν με ξέρουν».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ