Στη ΔΕΘ περιμένουν να βγάλουν τα σπασμένα τα μαγαζιά στη θεσσαλονίκη

ΕΣΘ: Η ολοένα και μεγαλύτερη φθίνουσα δυναμική της αγοραστικής δύναμης των Ελλήνων καταναλωτών είναι πλέον πιο ορατή από ποτέ

Θερινές εκπτώσεις

Στις Helexpo Sales, τη νέα πρωτοβουλία για εκπτώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) που θα λάβει χώρα κατά το διάστημα 8 έως 17/9, περίοδο κατά την οποία διενεργείται η 82η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), ποντάρουν προκειμένου να βγάλουν τα… «σπασμένα» οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στην περιοχή, όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του ΕΣΘ, Παντελής Φιλιππίδης.

Παντελής Φιλιππίδης: Η ολοένα και μεγαλύτερη φθίνουσα δυναμική της αγοραστικής δύναμης των Ελλήνων καταναλωτών είναι πλέον πιο ορατή από ποτέ

Γνωστοποιώντας ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες πρόκειται να δημοσιοποιηθούν τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργεί παραδοσιακά κάθε χρόνο ο ΕΣΘ για την εκπτωτική θερινή περίοδο, ο κ. Φιλιππίδης ανέφερε: «Δεν πήγαμε καλά στις θερινές εκπτώσεις, αλλά είναι κάτι που δεν μου κάνει εντύπωση. Η ολοένα και μεγαλύτερη φθίνουσα δυναμική της αγοραστικής δύναμης των Ελλήνων καταναλωτών είναι πλέον πιο ορατή από ποτέ. Και όσοι κατάφεραν να βάλουν στην άκρη πέντε δεκάρες, δεν τις ξόδεψαν για αγορές, αλλά για ολιγοήμερη απόδραση εκτός πόλης, εν μέσω θέρους».

Ανοιχτά τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη τις δύο Κυριακές της ΔΕΘ

Υπογραμμίζεται ότι ο θεσμός HELEXPO SALES αποφασίστηκε από το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΘ, ως αποτέλεσμα της μεγάλης επισκεψιμότητας που απολαμβάνει η πόλη, λόγω της διοργάνωσης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο εφαρμογής του νέου αυτού θεσμού, ο ΕΣΘ αποφάσισε για ανοικτά καταστήματα τις δύο Κυριακές της ΔΕΘ, σε συνεννόηση με την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ