Ανοίγει η δημοσκοπική ψαλίδα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Εκτός Βουλής συνεχίζουν να μένουν Ποτάμι, ΑΝΕΛ, Ένωση Κεντρώων και Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ανοίγει η δημοσκοπική ψαλίδα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Ακόμα περισσότερο ανοίγει η δημοσκοπική διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα πανελλαδική δημοσκόπηση της Pulse μετά την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, για λογαριασμό του Action24.

Στην πρόθεση ψήφου 30% ΝΔ-17% ΣΥΡΙΖΑ

Στη δημοσκόπηση η ΝΔ συγκεντρώνει 30% στην πρόθεση ψήφου, έναντι 17% του ΣΥΡΙΖΑ, διευρύνοντας την διαφορά των δύο κομμάτων κατά μία μονάδα, συγκριτικά με τη δημοσκόπηση του προηγούμενου μήνα.

Ακολουθεί η ΧΑ με 7%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 6,5% και το ΚΚΕ με 6%. Εκτός Βουλής μένουν Ένωση Κεντρώων, Ποτάμι και ΑΝΕΛ με 1,5%, ενώ η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου συγκεντρώνει 2%.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, η διαφορά ανεβαίνει στο 14%, καθώς η ΝΔ συγκεντρώνει 33%, έναντι 19% του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη και με την αναγωγή επί των εγκύρων, εκτός Βουλής συνεχίζουν να μένουν Ποτάμι, ΑΝΕΛ, Ένωση Κεντρώων και Ζωή Κωνσταντοπούλου, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse, το 73% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι τα συμφωνηθέντα μέτρα και αντίμετρα, αποτελούν καινούριο τέταρτο μνημόνιο, ενώ το 74% κρίνουν ότι τα μέτρα και αντίμετρα δεν προδιαγράφουν έξοδο από μνημόνια και τέλος της κρίσης.

Σε ό,τι αφορά τα αντίμετρα, το 32% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι θα εφαρμοστούν, έναντι 55% που θεωρούν ότι δεν θα εφαρμοστούν.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ