Μας ψεκάζουν; «Αποτρέψαμε την καταστροφή για εκατομμύρια συμπολίτες μας»

nikos_pappas

«Είμαστε περήφανοι που έχουμε σταματήσει μια πορεία καταστροφής. Έχουμε αποτρέψει την καταστροφή για εκατομμύρια συμπολίτες μας», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής , Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Λίγες ώρες πριν το Eurogroup της 22ας Μαΐου, οι δηλώσεις του κύριου Παππά δημιουργούν ερωτηματικά σε… εκατομμύρια συμπολίτες μας!

Χωρίς να θέλουμε να πλατειάσουμε και να γίνουμε κουραστικοί, απλά θα κάνουμε μία μικρή αναφορά για το… μέγεθος της καταστροφής που… απετράπη.

Μόλις μέσα σε ένα δίμηνο -τον Ιανουάριο μέχρι τον Φεβρουάριο του 2017- έκλεισαν 5.669 ελληνικές επιχειρήσεις.

Η πραγματική οικονομία έχει οδηγήσει σε εξάντληση τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και η μόνη λύση για πολλούς συναδέλφους φαίνεται να είναι το… λουκέτο.

Κεντρικοί εμπορικοί δρόμοι αρχίζουν και ερημώνουν, μικρές αλλά και μεγαλύτερες βιοτεχνίες και βιομηχανίες κλείνουν η μία μετά την άλλη και όπως χαρακτηριστικά λένε οι επιχειρηματίες, το μέλλον δεν προοιωνίζεται ευοίωνο.

Πλέον, με τις «επίσημες» υπογραφές του 4ου μνημονίου, το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να αναμένουμε νέες δηλώσεις «σωτηρίας» από κυβερνητικούς εκπροσώπους…

Μήπως τελικά μας ψεκάζουν; Άλλη λογική εξήγηση δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε…

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ