Συνεργασία ΕΒΕΑ-Περιφέρειας Αττικής για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα

Συνεργασία ΕΒΕΑ-Περιφέρειας Αττικής για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα

Τις στρατηγικές της Περιφέρειας Αττικής που έχουν ως στόχο την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας παρουσίασε η περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, στο πλαίσιο συνάντησης εργασίας  με το ΔΣ του ΕΒΕΑ. Κατά τη συνάντηση υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας των δύο πλευρών, για την ανάκαμψη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της απασχόλησης.

Μνημόνιο συνεργασίας του ΕΒΕΑ με την Περιφέρεια Αττικής

Κατά την παρέμβασή της η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, η οποία συνοδευόταν από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής, Κοσμά Παπαχρυσοβέργη, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα, η οποία έρχεται να επισφραγίσει αυτή τη μέχρι τώρα παραγωγική συνεργασία Αττικής και ΕΒΕΑ. Μια συνεργασία την οποία σήμερα αναβαθμίζουμε: τη συστηματοποιούμε, την εμβαθύνουμε και την καθιστούμε ακόμη πιο ουσιαστική μέσα από ένα μνημόνιο συνεργασίας».

Να σημειώσουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής συνεργάζεται, ήδη, εποικοδομητικά με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) για την υλοποίηση σειράς δράσεων ενίσχυσης της εξωστρέφειας και της νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Αυτή η συνεργασία εντάσσεται σε σειρά συνεργιών με τους σχετικούς φορείς επιχειρηματικότητας (Επιμελητήρια, κ.α.).

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ