ΕΕΤΑΑ: Οι προσωρινοί πίνακες για τους παιδικούς σταθμούς

ΕΕΤΑΑ: Οι προσωρινοί πίνακες για τους παιδικούς σταθμούς

Ανακοινώθηκαν από την ΕΕΤΑΑ τα προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για τους παιδικούς σταθμούς για το σχολικό έτος 2017-2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα εισάγοντας το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ τους ΕΔΩ:

Eνστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων μπορούν να υποβληθούν από τις/τους αιτούσες/αιτούντες εγγράφως, στους αριθμούς FAX των κατά τόπους γραφείων της ΕΕΤΑΑ ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: miteresenstaseis@eetaa.gr με σκαναρισμένα έγγραφα σε μορφή pdf (καμία άλλη μορφή αρχείου δεν γίνεται αποδεκτή και δεν εξετάζεται) έως τις 30 Ιουνίου σύμφωνα με το Υπόδειγμα: “Έντυπο Υποβολής Ένστασης Αιτούντος / Αιτούσας”

Μέχρι την 30/6/2017 και ώρα 14:00 οι ενστάσεις

Από τις ενστάσεις που θα υποβληθούν, θα ληφθούν υπόψη μόνον αυτές που έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι την 30/6/2017 και ώρα 14:00. Ενστάσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε τρόπο μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες. Μετά από την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, θα καταρτιστούν οι οριστικοί Πίνακες κατάταξης των ωφελουμένων ανά Περιφέρεια και τα τελικά αποτελέσματα . Οι αιτούντες θα μπορούν να δουν τα οριστικά αποτελέσματα στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α.: (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr) στις 4/7/2017.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ