Σήμερα στις 15:00 η εξόδιος ακολουθία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Tην Πέμπτη 1η Ιουνίου στη γενέτειρά του στα Χανιά η κηδεία του πρώην πρωθυπουργού

Σήμερα στις 15:00 η εξόδιος ακολουθία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Από τις 7 το πρωί η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, σκεπασμένη από τη γαλανόλευκη, εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών. Τις πρώτες τιμές στον πρώην πρωθυπουργό απέδωσαν η οικογένειά του, καθώς και τιμητικό άγημα.

Στις 15:00 η εξόδιος ακολουθία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Στις 15:00, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Την Πέμπτη η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 1η Ιουνίου, στη γενέτειρά του, στα Χανιά, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, αφού προηγηθεί επιμνημόσυνη δέηση στην Αγία Μαγδαληνή Χαλέπας, στις 15:00.

Από τη Δευτέρα 29 Μαΐου, έχει ανοίξει βιβλίο συλλυπητηρίων στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών, θα τηρηθεί τετραήμερο δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του, ενώ έως και την ημέρα της κηδείας του θα αναρτηθούν μεσίστιες οι σημαίες των δημοσίων καταστημάτων, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και των καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και των τραπεζών.

Με επιστολή της στο υπουργείο Εσωτερικών και τον αρμόδιο υπουργό Πάνο Σκουρλέτη, η οικογένεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, γνωστοποίησε την επιθυμία της να μη γίνει δημοσία δαπάνη η κηδεία του πρώην πρωθυπουργού.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ