Μανιάτης: Προσωπικά υπεύθυνος για την Eldorado ο πρωθυπουργός

«Αντί να φεύγουν οι επενδυτές πρέπει να φύγει η κυβέρνηση!»

Μανιάτης: Προσωπικά υπεύθυνος για την Eldorado ο πρωθυπουργός

Η απόφαση της Eldorado Gold για αποχώρηση από την Ελλάδα, αποτελεί προσωπική ευθύνη του έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, τονίζει ο υπεύθυνος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την Ενέργεια, το Περιβάλλον και τις Υποδομές και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, κ. Γιάννης Μανιάτης.

Γιάννης Μανιάτης: Τα ψέματά του Τσίπρα στη ΔΕΘ δεν άντεξαν ούτε για 24 ώρες

«Ο υποκριτής πρωθυπουργός της χώρας, Αλ. Τσίπρας, είναι προσωπικά υπεύθυνος και ένοχος για την αποχώρηση του μεγαλύτερου ξένου επενδυτή στη χώρα, της ELDORADO, των Μεταλλείων Χαλκιδικής. Τα ψέματά του στη ΔΕΘ δεν άντεξαν ούτε για 24 ώρες. Η σημερινή ανακοίνωση της Eldorado Gold για την αναστολή εργασιών κι επενδύσεων είναι η απάντηση της πραγματικής οικονομίας στους θεατρινισμούς του “Gr-invest”» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μανιάτης έκανε λόγο για «τυχοδιωκτική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» επισημαίνοντας ότι Τσίπρας και Καμμένος καταστρέφουν τη χώρα.

«Καταθλιπτικά ιδεοληπτικοί, επαγγελματικά ανίκανοι, πανικόβλητοι ψεύτες»

«Εκεί που σταματάει η κοινή λογική αρχίζει η τυχοδιωκτική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Γι’ αυτό και είναι πολιτική καταστροφής, φτώχειας κι αδιεξόδων. Καταθλιπτικά ιδεοληπτικοί, επαγγελματικά ανίκανοι, πανικόβλητοι ψεύτες, αγκαλιασμένοι οι Αλ. Τσίπρας και Π. Καμμένος καταστρέφουν τη χώρα. Αντί να φεύγουν οι επενδυτές πρέπει να φύγει η κυβέρνηση! Είναι πλέον η ουσιαστικότερη προϋπόθεση για την ανάκαμψη της χώρας» είπε.

Ο κ. Μανιάτης τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας αδυνατεί να καταλάβει πως ο ορυκτός πλούτος μας με τις 100.000 θέσεις εργασίας, το 3,4% του ΑΕΠ, τα 2 δισ. ευρώ τον χρόνο εξαγωγές, σηματοδοτεί τη σπουδαιότητα του κλάδου στην εθνική οικονομία.

«Αποδεικνύει στην πράξη ότι δεν έχει τη δυνατότητα και τη γνώση να κατανοήσει την πολυπλοκότητα μίας μεγάλης επένδυσης»

«Πέραν της εμπάθειας, άγνοιας και ιδεοληψίας του, αποδεικνύει στην πράξη ότι δεν έχει τη δυνατότητα και τη γνώση να κατανοήσει την πολυπλοκότητα μίας μεγάλης επένδυσης», καταλήγει ο κ. Γιάννης Μανιάτης.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ