Η Έμα Στόουν μιλά δημοσίως για την ανισότητα των φύλων

«Η φωνή μας έχει τόσο μεγάλη δύναμη και πρέπει να μιλήσουμε», είπε η γνωστή ηθοποιός

Emma_Stone_anisothta_fulwn

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Έμα Στόουν που μάχεται αρκετό καιρό για την ισότητα των φύλων, είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη για τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τις προσπάθειες που έχει καταβάλει για ίσες αμοιβές στον χώρο του θεάματος, λέγοντας μάλιστα ότι πολλοί άντρες συνάδελφοί της έχουν συμφωνήσει να πληρώνονται λιγότερο ώστε οι αμοιβές τους είναι περίπου ίσες.

Μιλώντας πρόσφατα στο περιοδικό Marie Claire η διάσημη ηθοποιός παραδέχεται δημοσίως ότι έχει πολύ δρόμο μπροστά της προκειμένου να αντιμετωπίσει την ανισότητα που κυριαρχεί ανάμεσα στα δύο φύλα.

«Η φωνή μας έχει τόσο μεγάλη δύναμη και πρέπει να μιλήσουμε», είπε και ανέφερε την πολύ καλή προσπάθεια που κάνουν και άλλοι στον αγώνα υπέρ της ισότητας.
«Τίποτα δεν γίνεται χωρίς αγώνα, για την αγάπη και την ανθρωπότητα και την ισότητα και όλα έρχονται μαζί. Υπάρχει τόση έμπνευση εάν δείτε τις πορείες και την όμορφη γραφή και τη δημιουργική δουλειά. Υπάρχει τόση μεγάλη δύναμη και χάρη που προέρχεται από τόσους πολλούς ανθρώπους που έχουν τόσα πολλά να χάσουν και το ανθρώπινο πνεύμα είναι απίστευτο. Αυτό αξίζει έναν αγώνα κάθε μέρα. Και θέλω να μάθω να παλεύω καλύτερα», υπογράμμισε η ηθοποιός Έμα Στόουν.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ