Βραβείο Κινητικότητας 2017 στο Emergency Assist της Volkswagen

Βραβείο Κινητικότητας 2017 στο Emergency Assist της Volkswagen

To σύστημα υποβοήθησης Emergency Assist της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen κέρδισε το Γερμανικό Βραβείο Κινητικότητας 2017. «Συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των ατυχημάτων. Χάρη στη συνεχή εξέλιξη των συστημάτων μας υποβοήθησης του οδηγού έχουμε πετύχει να είμαστε πρωτοπόροι της κινητικότητας του μέλλοντος. Το βραβείο αυτό είναι μια αναγνώριση των δυνατοτήτων αλλά και της αφοσίωσης της ομάδας εξέλιξής μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής εξέλιξης αναρτήσεων της Volkswagen, Στέφαν Γκάις.

Στη διαδικασία επιλογής των βραβείων έλαβαν μέρος 170 start-ups, εταιρείες και ερευνητικά κέντρα στη Γερμανία

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πιο πολλά από τα συστήματα υποβοήθησης έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να περιορίζουν την επιβάρυνση του οδηγού κατά τη διάρκεια των καθημερινών του μετακινήσεων και να κάνουν την οδήγηση όσο το δυνατόν πιο άνετη. Παράλληλα υπάρχουν και συστήματα που ενεργοποιούνται μόνο όταν ο οδηγός εμπλέκεται ή τείνει να εμπλακεί σε μια κατάσταση που είναι έξω από τα συνηθισμένα. Έχουν τη δυνατότητα να προστατεύουν τόσο τους επιβαίνοντες όσο και τους άλλους χρήστες των δρόμων.

Στη διαδικασία επιλογής των βραβείων συμμετείχαν συνολικά 170 start-ups, εταιρείες, οργανώσεις και ερευνητικά κέντρα από όλη τη Γερμανία.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ