Μητσοτάκης: Διετής απαλλαγή ΕΝΦΙΑ για τους σεισμόπληκτους

Επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Μυτιλήνη

Ριζικά αντίθετος στις θέσεις Τουσκ για το προσφυγικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τη διαρκή στήριξη του ελληνικού κράτους στο «βομβαρδισμένο» από τον ισχυρό σεισμό χωριό Βρίσα, στη Μυτιλήνη, ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στις σεισμόπληκτες περιοχές της Λέσβου.

Μητσοτάκης: Απαλλαγή ΕΝΦΙΑ τουλάχιστον 2 χρόνια για όσους έχασαν το σπίτι τους στο σεισμό

«Η υποστήριξη της Πολιτείας πρέπει να είναι διαχρονική», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. Ζήτησε επίσης να υπάρξει απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ, τουλάχιστον για δύο χρόνια, για όσους έχασαν τα σπίτια τους και συνεχάρη όλες τις δυνάμεις που συμβάλλουν στην ανακούφιση των σεισμοπλήκτων.

Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης είχε ευχηθεί περαστικά στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη για την περιπέτεια υγείας που περνάει. «Περαστικά Σταύρο Θεοδωράκη και καλή ανάρρωση. Είσαι δυνατός και θα τα καταφέρεις!» έγραψε στο Twitter.

Ο κ. Θεοδωράκης εισήχθη χθες σε νοσοκομείο της Αθήνας για την αφαίρεση νεοπλασίας. Όπως ανακοίνωσε το Ποτάμι: «Ο Σταύρος Θεοδωράκης εισήχθη σε νοσοκομείο της Αθήνας για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί αντιμετωπίσιμη νεοπλασία με την οποία διαγνώστηκε. Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα επιστρέψει σύντομα στα πολιτικά και κοινοβουλευτικά του καθήκοντα με την ολοκλήρωση της πλήρους ανάρρωσής του».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ