Ένωση Κεντρώων: Βγήκαμε στις αγορές γιατί διαφορετικά θα πτωχεύαμε

«Να πάρει πίσω το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου ο Τσίπρας»

«Στις αγορές βγήκαμε γιατί διαφορετικά θα πτωχεύαμε. Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν καλά στην κυβέρνηση» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, προσθέτοντας: «Χρωστάμε του Σαμαρά το ομόλογο». Σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων «θα πτωχεύαμε, εάν μέχρι τη Δευτέρα δεν πληρώναμε το ομόλογο. Εάν, λοιπόν, δεν βγαίναμε στις αγορές πώς θα πληρώναμε; Το ομόλογο είναι με αγγλικό δίκαιο, αυτό σημαίνει, ότι το κεφάλαιο και ο τόκος είναι κλειδωμένα, δεν μπορεί να χαριστεί ούτε ένα ευρώ».

Ένωση Κεντρώων: Υπάρχει συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και οι δυο έχουν διαπράξει έγκλημα και γι αυτό δε λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Υπάρχει συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και οι δυο έχουν διαπράξει έγκλημα και γι αυτό δε λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, υψηλά επιτόκια, αγγλικό δίκαιο και στοχευμένη επικοινωνιακή τακτική. Δανειστήκαμε με 4,6% επιτόκιο τη στιγμή που δανειζόμαστε από τον μηχανισμό με 1,2%. Εάν δε γίνουν μεταρρυθμίσεις, εάν δε γίνουν επενδύσεις, εάν δε σταθεί η οικονομία στα πόδια της, η χώρα προοπτική δεν έχει. Η κυβέρνηση αρέσκεται να λέει πάντα τη μισή αλήθεια, που είναι χειρότερο και από το μεγαλύτερο ψέμα. Ας μην πανηγυρίζουν λοιπόν στο Μέγαρο Μαξίμου και ας μας πουν, πόσο θα κοστίσει στους Έλληνες φορολογουμένους, η απροετοίμαστη έξοδος της χώρας στις αγορές».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ