Υπουργείο Υγείας: Καταβολή του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας και μετά τον Ιούνιο του 2017

«Διασπορά ψευδών και ανυπόστατων ερμηνειών από συγκεκριμένους κομματικούς και συνδικαλιστικούς μηχανισμούς»

Υπουργείο Υγείας: Καταβολή του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας και μετά τον Ιούνιο του 2017

Κατηγορηματικά διαχεύδει το υπουργείο Υγείας την έντονη φημολογία ερί διαπραγμάτευσης στο επίδομα ανθυγιεινής εργασίας στο χώρο της υγείας.

Υπουργείο Υγείας: Η καταβολή του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας θα συνεχιστεί απρόσκοπτα και μετά τον Ιούνιο του 2017

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο τονίζει πως σε απόλυτη συνεννόηση με το υπουργείο Οικονομικών, δηλώνει κατηγορηματικά, πως η κατάργηση της χορήγησης του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας δεν είναι αντικείμενο καμίας διαπραγμάτευσης, και η καταβολή του θα συνεχιστεί απρόσκοπτα και μετά τον Ιούνιο του 2017″.

Το υπουργείο Υγείας υπενθυμίζει ότι η ευρωπαϊκή νομοθεσία ορίζει σαφώς τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τον τομέα της υγείας ως επικίνδυνα και ανθυγιεινά. Οποιαδήποτε, λοιπόν αναφορά στην ευθυγράμμιση με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, δεν προοιωνίζει την κατάργηση αλλά την προσαρμογή, αναφέρει.

«Η προσπάθεια δημιουργίας αρνητικού κλίματος στους εργαζομένους στο χώρο της υγείας, με τη διασπορά ψευδών και ανυπόστατων ερμηνειών, γίνεται από συγκεκριμένους κομματικούς και συνδικαλιστικούς μηχανισμούς, με σκοπό την απαξίωση των θετικών εξελίξεων στο χώρο της υγείας που προωθεί η κυβέρνηση, παρά το περιοριστικό δημοσιονομικό πλαίσιο. Είμαστε βέβαιοι, ότι για μια ακόμη φορά οι εργαζόμενοι θα τους γυρίσουν την πλάτη» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ