Επιχειρηματική αποστολή στην Ασία από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Στόχος οι επαφές ελληνικών εξωστρεφών επιχειρήσεων με τοπικές εταιρίες

Επιχειρηματική απoστολή στην Ασία από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Επιχειρηματική αποστολή σε τέσσερις πόλεις της Ασίας, από τις 24 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου, διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με το Ελληνοασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο.

Η ομάδα των επιχειρηματιών θα επισκεφθεί διαδοχικά το Τόκυο (26-27/6), τη Σεούλ (28/6), τo Πεκίνο (29-30/6) και την Ταϊπέι (3-4/7).

Ταϊπέι

Στόχος οι επαφές εξωστρεφών επιχειρήσεων με τοπικές εταιρίες

Στόχος της αποστολής είναι να δώσει την ευκαιρία σε εξωστρεφείς επιχειρήσεις να αποκτήσουν επαφές με τοπικές εταιρίες. Να επιδιώξουν συμφωνίες, για εξαγωγές, joint-ventures, συμπράξεις, μεταφορά τεχνογνωσίας, επενδύσεις ή να αναζητήσουν συνεργάτες-αντιπροσώπους.

Η πρωτοβουλία θα επικεντρωθεί κυρίως στους τομείς των τροφίμων και ποτών, των χημικών-φαρμακευτικών-καλλυντικών προϊόντων, των προϊόντων τεχνολογίας, των δομικών υλικών, του real estate και του τουρισμού.

Κύριο χαρακτηριστικό της αποστολής είναι ότι ο κάθε συμμετέχων, έχοντας ατομικό πρόγραμμα, θα πραγματοποιήσει τις περισσότερες συναντήσεις Β2Β. Στόχος, να έχει τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τα κατάλληλα στελέχη των εταιριών, στην έδρα των τοπικών επιχειρήσεων.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ