Εργασίες συντήρησης στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης

Μόνο μια λωρίδα ανοικτή ανά κατεύθυνση

Περιφερειακό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν από σήμερα, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα γίνουν από σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 έως την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν:

Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) έως τον ανισόπεδο κόμβο Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9.00 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς τα δυτικά.

Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) έως τον ανισόπεδο κόμβο Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η έναρξη των εργασιών στη Θεσσαλονίκη ήταν στις 6.00 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς τα ανατολικά. Να σημειώσουμε ότι έχει ήδη γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών. Οι οδηγοί, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας οφείλουν να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των οργάνων της Τροχαίας και ν’ αποφεύγουν τις οδικές αρτηρίες υπό συντήρηση για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ