ΕΣΠΑ: Χρηματοδότηση των ΜμΕ ναυτιλιακού και ναυπηγικού εξοπλισμού

ΕΣΠΑ: Χρηματοδότηση των ΜμΕ ναυτιλιακού και ναυπηγικού εξοπλισμού

Χρηματοδότηση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) που δραστηριοποιούνται στο χώρο της παραγωγής ναυτιλιακού και ναυπηγικού εξοπλισμού στην Ελλάδα, μέσω του ΕΣΠΑ «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία – ΕΠΑνΕΚκίνηση 2014 -2020», προωθεί ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Χαρτογράφηση των επιχειρήσεων από την εταιρία DNV-GL Hellas S.A.

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, το ΥΝΑΝΠ ανέθεσε τη χαρτογράφηση του χώρου των εν λόγω επιχειρήσεων στην εταιρία DNV-GL Hellas S.A., βάσει των διαδικασιών που προβλέπονται στην κείμενη νομοθεσία περί δημοσίων συμβάσεων. Η μελέτη χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα τεχνική βοήθεια 2014 – 2020.

Η DNV.GL HELLAS S.A. θα καλέσει τις εταιρίες να συμμετάσχουν στην κατάρτιση λίστας επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή ναυτιλιακού και ναυπηγικού εξοπλισμού στην Ελλάδα. Σε δεύτερη φάση θα γίνει χαρτογράφηση του χώρου των επιχειρήσεων. Σε τρίτη φάση θα αναπτυχθεί η μεθοδολογία για την πολυκριτιριακή ανάλυση του χώρου των επιχειρήσεων αυτών. Ένα από τα κριτήρια θα είναι οι ανάγκες και οι δυνατότητες καινοτομίας.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ