Έτινγκερ: Δοκιμάστε την έξοδο στις αγορές το συντομότερο

«Δοκιμάστε το, όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα»

Έτινγκερ: Η Ελλάδα δε θα χρειαστεί 4ο πρόγραμμα

Ενθαρρυντικός απέναντι στις προσπάθειες από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης για έξοδο στις αγορές εμφανίστηκε ο Επίτροπος Προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γκίντερ Έτινγκερ, που βρέθηκε στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Αλέξη Τσίπρα.

Γκίντερ Έτινγκερ: Η Ελλάδα είναι σε τροχιά επιστροφής και υπάρχει και μια διαδικασία προστασίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του Επιτρόπου στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο κ.  Έτινγκερ τόνισε: «Εγώ λέω, δοκιμάστε το. Η Ελλάδα είναι σε τροχιά επιστροφής και υπάρχει και μια διαδικασία προστασίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Δοκιμάστε το, όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα».

«Υπάρχουν σημάδια ότι η Ελλάδα γίνεται όλο και πιο αξιόπιστη»

«Υπάρχουν σημάδια ότι η Ελλάδα γίνεται όλο και πιο αξιόπιστη. Τα τελευταία 5-6-7 χρόνια, οι ελληνικές κυβερνήσεις και το Κοινοβούλιο έκαναν πολλά. Έχει αποκατασταθεί η ανταγωνιστικότητα, αλλά αυτή η διαδικασία είναι μακρά. Πρώτα γίνονται οι μεταρρυθμίσεις, μετά ακολουθούν οι επενδύσεις και μετά η ανάπτυξη. Όπως σας είπα, θα υπάρξει ένα προστατευτικό πλαίσιο της Ένωσης». Και, εν κατακλείδι, «τα πράγματα κινούνται στη σωστή κατεύθυνση», επισημαίνει, μεταξύ άλλων.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ