«Σημαιοφόροι» της ζωής… με κλήρωση!

Σημαιοφόροι της ζωής... με κλήρωση!

«Για εμάς η σημαία δεν πρέπει να είναι βαθμολογικό έπαθλο. Όλοι έχουν δικαίωμα να την κρατούν, όπως και υποχρέωση να την υπερασπίζονται. Στρατό δεν πάνε μόνον οι άριστοι μαθητές, πάνε όλοι, ανεξάρτητα από τις επιδόσεις τους», σημείωσε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, αναφορικά με τις αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την απόφαση η επιλογή σημαιοφόρων και παραστατών στα σχολεία να πραγματοποιείται διαμέσου κλήρωσης.

Κώστας Γαβρόγλου: Οι επιδόσεις των μαθητών βαθμολογούνται, η αριστεία έχει πολλούς τρόπους να καταγραφεί

«Δηλώσεις που συνδέουν την αριστεία με την σημαία είναι κάτι βαθιά αντιδημοκρατικό. Οι επιδόσεις των μαθητών βαθμολογούνται, η αριστεία έχει πολλούς τρόπους να καταγραφεί», υπογράμμισε ο κ. Γαβρόγλου, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί την αναβάθμιση των επικλήσεων στη «θεά Τύχη» σε επίσημη λατρεία στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Τη σημαία στο πεδίο της μάχης την κρατούν και την υπερασπίζονται όλοι! Τι συμβαίνει, όμως, στη μάχη της ζωής;

Σωστα τα λέτε κύριε Γαβρόγλου! Τη σημαία στο πεδίο της μάχης την κρατούν και την υπερασπίζονται όλοι! Τι συμβαίνει, όμως, στη μάχη της ζωής; Εσείς, της κυβέρνησης που τάχα ενδιαφέρεστε για την απάλειψη των των διακρίσεων μεταξύ μαθητών στο σχολείο, με την εξίσωση όλων προς τα κάτω, τι κάνετε για την εξάλειψη των διακρίσεων στη ζωή; Τι κάνετε για την πιο ζοφερή διάκριση των Ελλήνων στην πραγματικότητα της κρίσης; Ποια είναι η συμβολή σας για τον διαχωρισμό μεταξύ ανέργων και εργαζομένων που κατατρώει και διχάζει τους Έλληνες;

Πολιτική στην τύχη

Ποια είναι η αντιμετώπισή σας στην καταστροφική μετανάστευση μορφωμένων κι αμόρφωτων Ελλήνων στο εξωτερικό; Μήπως, όπως με τη σημαία και οι δουλειές θα δίνονται με κλήρωση; Μήπως, με κλήρωση θα αποφασίζεται και ποια επιχείρηση θα συνεχίζει να επιχειρεί ή θα κλείνει; Μήπως και η επιλογή για το ποιος Έλληνας, νέος ή μεγαλύτερος, θα συνεχίσει να ζει στη χώρα που γεννήθηκε ή θα αναζητά μια αξιοπρεπή ζωή στο εξωτερικό θα γίνεται με κλήρωση; Μήπως, όμως, κι εμείς τους πολιτικούς μας να τους επιλέγουμε με κλήρωση; Έτσι κι αλλιώς, κι εσείς όλα στην τύχη τα έχετε αφήσει!

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ