ΓΑΙΑ: Μειωμένη τιμή για εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν καλέσουν από την Δευτέρα έως την Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 15:00 για να κλείσουν το ραντεβού τους.

progennhtikos_elegxos

Από τις 27 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου το Τμήμα Ιατρικής Εμβρύου της ΓΑΙΑ – Μαιευτικής Γυναικολογικής προσφέρει εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου σε ειδικη , μειωμένη τιμή.

Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις περιλαμβάνουν αυχενική διαφάνεια (με υπερηχογράφημα) και PAPP-A (με εξέταση αίματος) για ένα ή δύο έμβρυα στην ειδική, μειωμένη τιμή των 90 ευρώ.

Για να κλείσουν το ραντεβού τους, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν μέχρι τις 4 Αυγούστου με τη ΓΑΙΑ – Μαιευτική Γυναικολογική, καλώντας από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 15:00, στα τηλ: 210 6991200-1.
Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, μέσα από το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του να παρέχει διαρκώς κορυφαίες υπηρεσίες υγείας, σε προσιτές τιμές.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ