Γεννηματά: «Ο Τσίπρας παίζει με την αγωνία των οικογενειών και των παιδιών»

«Ανέξοδες εξαγγελίες την ώρα που Υγεία και Παιδεία βυθίζονται»

Γεννηματα: Όχι άλλες φρούδες ελπίδες για τη Μάνδρα

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό με αφορμή τις εξαγγελίες του στους τομείς της Υγείας και της Παιδείας, εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι «επιχειρεί αντιπερισπασμό από την κατακραυγή που προκαλούν τα νέα μέτρα της «συμφωνίας ντροπής» που υπέγραψε και παίζει εν ού παικτοίς» και πως «παίζει με την αγωνία των οικογενειών και των παιδιών».

Φώφη Γεννηματά: «Ανέξοδες εξαγγελίες την ώρα που Υγεία και Παιδεία βυθίζονται»

Οπως τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά «την ώρα που το ΕΣΥ βυθίζεται και η Παιδεία απαξιώνεται από την πολιτική του, προχωρεί σε ανέξοδες εξαγγελίες, χωρίς καμία ουσιαστική προετοιμασία, χωρίς διάλογο, χωρίς την εξασφάλιση πόρων για την εφαρμογή τους».

Η Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επεσήμανε πως τα θέματα που αφορούν την υγεία και την Παιδεία «είναι πολύ σοβαρά και ευαίσθητα, για να χρησιμοποιούνται ως επικοινωνιακά πυροτεχνήματα».

Μάλιστα, όπως τόνισε  η κ. Γεννηματά «ο κος Τσίπρας δεν έχει καν την βούληση για να κάνει τις εξαγγελίες του πράξη. Δεν τον ενδιαφέρει. Επιχειρεί μόνο να κερδίσει χρόνο παραμονής στην καρέκλα του».

Για να καταλήξει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: «Την απάντηση θα τους τη δώσει ο Ελληνικός λαός με την σκληρή καταδίκη που τους αξίζει».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ