Γεννηματά: Κεντρικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις η Δημοκρατική Συμπαράταξη

«Ο ΣΥΡΙΖΑ τα έδωσε όλα για να κρατήσουν την καρέκλα τους»

«Εσάς φοβούνται που είστε η δύναμη της παράταξης μας»

«Είναι αναγκαίο να ηττηθεί στρατηγικά ο ΣΥΡΙΖΑ και μαζί του ο λαϊκισμός και ο κυνισμός. Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ προϋποθέτει την ενδυνάμωση της Δημοκρατικής παράταξης. Αυτά τα δύο πάνε μαζί», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας.

Φώφη Γεννηματά: Τα έδωσαν όλα για να κρατήσουν την καρέκλα τους

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στη συμφωνία της με τους δανειστές, χαρακτηρίζοντάς την «συμφωνία ντροπής», καθώς και «προσβλητική για τη χώρα και εξοντωτική για τους πολίτες».

«Τα έδωσαν όλα, για να κρατήσουν την καρέκλα τους. Το 4ο μνημόνιο έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του κ. Τσίπρα. Καμία ελπίδα δεν υπάρχει με την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα να βγούμε από την κρίση», συμπληρώνει η κ. Γεννηματά, η οποία για τα αντίμετρα δηλώνει ότι είναι «το νέο μεγάλο παραμύθι του κ. Τσίπρα για να θολώσουν τα νερά».

«Η Δημοκρατική Παράταξη με την ψήφο των πολιτών θα έχει κεντρικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις»

Εκφράζει την πεποίθηση ότι «η Δημοκρατική Παράταξη με την ψήφο των πολιτών θα έχει κεντρικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις», ενώ χαρακτηρίζει το επικείμενο συνέδριο ως ένας «πολύ σημαντικός σταθμός στην πορεία ανασυγκρότησης και ενότητας της παράταξης», καθώς θα οριστικοποιήσει το πολιτικό μας στίγμα και το σχέδιο Ελλάδα ως βάση για την εναλλακτική προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ