«Οι επενδυτές το βάζουν στα πόδια με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης»

Φώφη Γεννηματα: Πριν αλέκτωρ λαλήσει… μια μεγάλη επιχείρηση κλείνει και το προσωπείο του φιλοεπενδυτή κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ καταρρέει

Γεννηματά: Η κυβέρνηση προσπαθεί να βαφτίσει αλλιώς την πραγματικότητα

Σφοδρή επίθεση κατά των κυβερνητικών χειρισμών εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή την ανακοίνωση της Eldorado Gold για αναστολή εργασιών κι επενδύσεων στην Ελλάδα, τονίζοντας, χαρακτηριστικά, πως «οι επενδυτές το βάζουν στα πόδια με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης».

Φώφη Γεννηματα: Πριν αλέκτωρ λαλήσει… μια μεγάλη επιχείρηση κλείνει και το προσωπείο του φιλοεπενδυτή κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ καταρρέει

«Δυόμιση χιλιάδες εργαζόμενοι οδηγούνται στην ανεργία. Πριν αλέκτωρ λαλήσει… μια μεγάλη επιχείρηση κλείνει και το προσωπείο του φιλοεπενδυτή κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ καταρρέει. Οι επενδυτές το βάζουν στα πόδια με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης. Ιδεοληψίες, μικροκομματικά συμφέροντα και ανικανότητα καταδικάζουν τη χώρα», σημειώνει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Γεννηματά.

«Επιμένουμε στη γραμμή της ανάπτυξης και των επενδύσεων που σέβονται το περιβάλλον και εξασφαλίζουν εισόδημα και δουλειές»

«Καλούμε την ύστατη στιγμή την Κυβέρνηση να αλλάξει ρότα. Εμείς επιμένουμε στη γραμμή της ανάπτυξης και των επενδύσεων που σέβονται το περιβάλλον και εξασφαλίζουν εισόδημα και δουλειές στους Έλληνες και τις Ελληνίδες», καταλήγει η Φώφη Γεννηματά.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ