Γεννηματά: Να δώσουμε στο λαό μια βιώσιμη προοδευτική εναλλακτική πρόταση

«Η κυβέρνηση είναι προσκολλημένη στις ιδεοληπτικές εμμονές της»

Γεννηματα: Μήνυμα αντίστασης στον κατήφορο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Προσπαθούμε να δώσουμε στον ελληνικό λαό μια βιώσιμη προοδευτική εναλλακτική πρόταση που μπορεί αξιόπιστα να μας βγάλει οριστικά από τα μνημόνια και την κρίση και να δημιουργήσει πραγματική ελπίδα, δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, προσερχόμενη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ και του Δήμου Ιθάκης για τον Toυρισμό Υγείας, υπογραμμίζοντας πως «χρειαζόμαστε ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο που θα δημιουργεί θέσεις εργασίας και θα εξασφαλίζει την κοινωνική προστασία».

Φώφη Γεννηματά: Η κυβέρνηση είναι προσκολλημένη στις ιδεοληπτικές εμμονές της

«Είναι ολοφάνερο αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί ούτε να το σχεδιάσει ούτε να το υλοποιήσει. Είναι προσκολλημένη στις ιδεοληπτικές εμμονές της, εμποδίζεται από τυχοδιωκτικούς χειρισμούς και είναι όμηρος των ολέθριων αποτελεσμάτων της πολιτικής της.

Το ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί, δεν σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί. Η Ελλάδα μπορεί. Με αλλαγή πολιτικής, με συνεννόηση, με μια νέα εθνική αυτοπεποίθηση. Και γι αυτό δουλεύουμε» ανέφερε ο κ. Γεννηματά.

Για το συνέδριο του Ιατρικού Τουρισμού ανέφερε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό, έχει πάρα πολλές δυνατότητες και υπάρχει πολύ μεγάλο πεδίο δράσης.

«Αποδέχτηκα αμέσως την πρόταση του προέδρου της ΚΕΔΕ και του δημάρχου της Ιθάκης γιατί αυτή την εποχή επεξεργαζόμαστε στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ενόψει και του Συνεδρίου μας, το σχέδιο Ελλάδα όπου ο Ιατρικός Τουρισμός έχει πολύ σημαντικό ρόλο. Μαζί με αυτόν και η Αυτοδιοίκηση πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο» είπε η κ. Γεννηματά.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ