Γεννηματά: Τέσσερα εκατ. Έλληνες αντιμέτωποι με τη φτώχεια»

«Με το Σχέδιο Ελλάδα μπορούμε να βγάλουμε την Ελλάδα με ασφάλεια από την κρίση»

Γεννηματά: Μεγαλύτερο φιάσκο από τις ΗΠΑ η επίσκεψη Ερντογάν

«Τέσσερα εκατομμύρια περίπου Έλληνες βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της φτώχειας και η κυβέρνηση εξακολουθεί να κάνει περικοπές στην κοινωνική πολιτική. Περικοπές στο ΕΚΑΣ, στα οικογενειακά επιδόματα, το επίδομα θέρμανσης, την στήριξη των ανέργων», σημειώνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Φώφη Γεννηματά.

«Και από την άλλη μεριά, ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να λέει ότι περίπου οι ανισότητες είναι φυσικό φαινόμενο, ότι πρέπει να συνηθίσουμε να ζούμε με αυτές και μιλά για δραστικές περικοπές στο δημόσιο τομέα, άρα και στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής», επισημαίνει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Φώφη Γεννηματα: Για την κεντροαριστερά, ο άνθρωπος είναι στο επίκεντρο της πολιτικής μας

Όπως σημειώνει η κ. Γεννηματά, «για την κεντροαριστερά, ο άνθρωπος είναι στο επίκεντρο της πολιτικής μας. Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με τις ανισότητες και τις αδικίες, έχουμε δημιουργηθεί για να τις αντιμετωπίσουμε. Για να τις χτυπήσουμε και ιδιαιτέρα τώρα μέσα στην κρίση που έχουν μεγαλώσει».

«Με το Σχέδιο Ελλάδα μπορούμε να βγάλουμε την Ελλάδα με ασφάλεια από την κρίση»

Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, υπάρχει «ολοκληρωμένη πρόταση για πραγματική αλληλεγγύη και κοινωνική προστασία σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Με το Σχέδιο Ελλάδα μπορούμε να βγάλουμε την Ελλάδα με ασφάλεια από την κρίση και να συμφωνήσουμε με τους εταίρους μας για αλλαγή στο στόχο για πρωτογενή πλεονάσματα από 3,5% στο 2% του ΑΕΠ».

«Έτσι ώστε να μπορέσουμε να στηρίξουμε πραγματικά αυτούς που έχουν ανάγκη και να πυροδοτήσουμε την ανάπτυξη για να βγούμε οριστικά από το αδιέξοδο και την κρίση», καταλήγει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για την ηγεσία του υπό διαμόρφωση νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, κ. Φώφη Γεννηματά.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ