«Μεγάλη συμμετοχή για ηχηρό μήνυμα ότι η Κεντροαριστερά είναι εδώ»

Φώφη Γεννηματά: Αρκετά με την ανοχή απέναντι σε όλα αυτά που κάνει η σημερινή κυβέρνηση

Γεννηματα: Μήνυμα αντίστασης στον κατήφορο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

«Όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή, τόσο πιο έντονο είναι το μήνυμα προς τη Νέα Δημοκρατία και το ΣΥΡΙΖΑ, ότι η Κεντροαριστερά είναι εδώ και ότι η επόμενη αναμέτρηση θα είναι αναμέτρηση για τρεις. Γι’ αυτό ζητώ να έρθουν να ψηφίσουν οι προοδευτικοί πολίτες στις 12 του Νοέμβρη», επεσήμανε σε συγκέντρωση στελεχών της παράταξης στη Νίκαια , η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Φώφη Γεννηματά: Αρκετά με την ανοχή απέναντι σε όλα αυτά που κάνει η σημερινή κυβέρνηση

«Η συμμετοχή, είναι και μια αντίσταση απέναντι σε αυτό που συμβαίνει. Αρκετά με την ανοχή απέναντι σε όλα αυτά που κάνει η σημερινή κυβέρνηση. Κατανοώ την απογοήτευση των ανθρώπων που αναζήτησαν εκεί ελπίδες που αποδείχτηκαν φρούδες, αλλά σήμερα υπάρχει μια άλλη μέρα, ένα άλλο τοπίο στην πολιτική σκηνή και πρέπει να υπάρξει αντίδραση του ελληνικού λαού».

«Ο Τσίπρας αποδέχτηκε όλα όσα οι προηγούμενες κυβερνήσεις προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν και να διαπραγματευτούν»

Η Φώφη Γεννηματά, τόνισε ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια, κατάφερε να γίνει πιο παλιό απ’ το παλιό, ενώ αναφέρθηκε ειδικότερα στον Πρωθυπουργό.

«Ο κ. Τσίπρας πήγε σε όλες τις διαπραγματεύσεις χωρίς κανένα «χαρτί», δεν εμφάνισε κανένα αξιόπιστο σχέδιο, δεν διαπραγματεύτηκε στην πραγματικότητα. Το ότι ο κ. Τόμσεν μιλά για την «αξιοπιστία» του κ. Τσίπρα αποδεικνύει αυτό που έχω πει πολλές φορές. Ότι είναι ο πρόθυμος πρωθυπουργός που αποδέχτηκε όλα όσα οι προηγούμενες κυβερνήσεις προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν και να διαπραγματευτούν», κατέληξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και υποψήφια για την ηγεσία του υπό διαμόρφωση φορέα της Κεντροαριστεράς, κ Φώφη Γεννηματά.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ